Futbol

Hakan Keleş'ten Okan Kocuk yanıtı: Bizimle devam edecek

08 Ocak 2022 Cumartesi 21:32 - Son Güncelleme 08 Ocak 2022 Cumartesi 23:10  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, "Okan Kocuk bizim oyuncumuz. Maç öncesinde bizimle devam edeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ı 1-0 yenen GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, istedikleri oyunu ortaya koyamasalar da aldıkları 3 puanın önemli olduğunu söyledi.

Keleş, Nef Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maça iyi hazırlandıklarını aktaran Keleş, "Karşılaşmaya iyi başladık ve golü bulduk. Bundan daha iyi oyunlar oynuyoruz. İkinci yarı oyun mücadeleye döndü. Galibiyet istiyorduk. Çok fazla pozisyon yakalayamadık. Galatasaray'ın da pozisyonları var. Onlar da kazanabilirdi. Bizim de eksiklerimiz var. Buraya 7-8 eksikle geldik. Bunlar oyunumuzu etkiledi. İstediğim oyun olmadı ama önemli olan 3 puandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

"Okan, bizimle devam edecek"

Galatasaray'dan kiraladıkları kaleci Okan Kocuk'un Fernando Muslera'nın sakatlığında geri dönme olasılığının olup olmadığının sorulması üzerine Keleş, "Dedikodular ve varsayımlar vardı ama bize yansıyan bir şey yoktu. Okan bizim oyuncumuz. Bir seneliğine kiraladık. Geldiği günden beri müthiş bir performans gösteriyor. Ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Bugün de gol yemedi ve müthiş bir mücadele gösterdi. Formasının hakkını verdi. Ben çok memnunum. Kalmasından yanaydım. Maç öncesinde de bizimle devam edeceğini söyledi. Okan elinden geleni yaptı." ifadelerini kullandı.

Karaahmet: "Okan Kocuk Giresunspor’un futbolcusu. Böyle bir talep de henüz yok"

GZT Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet ise "Okan Kocuk'la ilgili Galatasaray'dan geri dönmesi yönünde bir talep geldi mi?" sorusuna şu cevabı verdi:​​​​​​​

"Olmadı. Okan Kocuk Giresunspor’un futbolcusu. Sözleşmesinde de konuşulduğu gibi bir madde de yok. Böyle bir talep de henüz yok. Ben hep diyalogdan yanayım, tabii ki görüşülebiliriz ama 'veririm' demiyorum, bu yanlış anlaşılmasın. Çünkü bizim kalecimiz, Giresun’da çok mutlu, Okan’ın futbol oynaması gerek. Kalecimden çok memnunum. Henüz talep olmadığı için biz yok sayıyoruz. Talep olursa onun planlarını yapmamız gerek, talep olmadan da kendi kendimize bir şey yapmıyoruz. Seneye Galatasaray’a döner o başka bir şey."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz