Futbol

Hakan Keleş'ten transfer açıklaması

07 Ocak 2022 Cuma 18:46 - Son Güncelleme 07 Ocak 2022 Cuma 19:59  |  Kaynak : TRT SPOR

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, TRT SPOR muhabiri Yasin Dallı'nın sorularını yanıtladı. Giresun ekibinin transfer hedefleriyle ilgili konuşan Keleş, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

GZT Giresunspor'un başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, TRT SPOR muhabiri Yasin Dallı'nın sorularını yanıtladı.

Galatasaray maçından kulübün ligdeki konumuna, VAR sisteminden transfer gelişmelerine dair birçok konuda özel açıklamalarda bulunan Keleş'in ifadeleri şu şekilde:

"Bizim için önemli olan 44 yıl sonra çıktığımız bu ligde kalıcı olabilmek"

"Geçen seneden itibaren başkanımızla beraber uyumlu bir şekilde çalışmıştık ve sene sonunda onun da semeresini gördük. İyi bir çalışma sonucu Süper Lig'e çıktık. Sezon başı da planımızı yapmıştık ama biraz aksamalar olmuştu. Sıfırdan kurulan bir takım olmanın zorlukları ve uyum süreci vardı. Ligin başından beri bu haftaya kadar her maç grafiğimiz yükseldi ve devam etti. Hep iyi oyunlar oynadık. Başkanımız güvendi. İyi bir puan baremi yakaladık ancak daha da iyi olabilirdi. Bizim için önemli olan 44 yıl sonra çıktığımız bu ligde kalıcı olabilmek. İkinci yarı biraz daha zor ama inşallah takviyelerle ligi iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum."

"Galatasaray'ın eksiklerinden faydalanacağız"

"Galatasaray'ın da bizim de çok eksiğimiz var. Çok zor maç olacak. Taraftar destekleri de olacak. Biz iyi oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Daha önce Beşiktaş ile burada yaptığımız maçı kazandık. Onun verdiği bir güven var oyuncularımızda. Galatasaray'ın eksiklerinden faydalanacağız. Kazanmak için geldik. İnşallah hak ettiğimiz bir galibiyet alırız. Galatasaray maçı ligin ilk maçıydı. Kadromuz oradan sonra çok değişti. Oyun farkımız da var. O maçta 2 penaltı ve kırmızı kartlar vardı sorunlar yaşamıştık. Galatasaray güçlü bir camia ancak biz de iyi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz."

"Okan Koçuk'un kalmasından yanayım"

"Galatasaray başkanı da Giresunlu, sağ olsun bize çok yardımcı oldu. Okan'dan inanılmaz bir şekilde memnunum. Emre sakatlıklar yaşıyor ama ondan da memnunum. Okan konusunda şu ana kadar bize hiçbir şekilde bir girişim olmadı. Başkanlarımız bir karar alır ona göre şartları belirleriz. Ben kalmasından yanayım. Ancak giderse de tedbirlerimizi alırız. Okan burada oynayıp devam etmek istiyor. Ama tabi Galatasaray'ın oyuncusu."

"Abdulkadir Parmak ile birlikte çalışmak isterim"

"Abdulkadir istediğim bir oyuncu. Konuştum da zaten kendisiyle. Gelmek istediğini söyledi ama tabi talipleri olacaktır değerlendirecektir. Kesinleşen bir şey yok ama birlikte çalışmak isterim. Onun tercihi."

Kenan Karaman ve Adem Ljajic'in transferleri

"Kenan Karaman da Giresunlu. Beğendiğim oyunculardan birisi. Gelirse isteriz tabi. Ama şartlarımız uyarsa isteriz. Kapımız açık. Güçlü takımların kadrolarında istemediği oyuncuları istiyoruz. Ljajic de istediğim bir oyuncu. Orta sahada ihtiyacımız var ama şartların uygun olacağını düşünmüyorum. Çok maliyetli bir oyuncu."

"Öncelikle hücum bölgesine takviyeler istiyorum"

"Hücum bölgesinde biraz problemler yaşadık. Her bölgeyi güçlendirmek istiyorum. Ligin ikinci yarısı çok zor. Öncelikle hücum bölgesine takviyeler istiyorum. Ligin en az gol yiyen takımlardan birisiyiz. Takımımın her bölgede daha güçlü olmak isterim."

"İlk 10 içerisinde olmak istiyoruz"

"Sezon başı hedefimiz bu sezon ligde kalıcı olmaktı. Fakat ilerleyen süreçte takviyelerin takıma uyumuyla beraber ilk 10 içerisinde olmak istiyoruz. İlk başta zorlu bir fikstürümüz var ancak bu kısmı iyi atlatırsak iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum."

"VAR Anadolu takımlarının işine geldi"

"VAR'ın kullanılmasıyla dengeler geldi. Maddi olarak kulüpler kendilerini biraz toparladılar. Güçlü takımların dengeleri bozuldu. Küçülmeye gittiler. Güçlü camialar toparlanacaktır. Zorlu bir lig bizi bekliyor. Bazı takımlar rahatsızlık duyuyor ama bence VAR Anadolu takımlarının işine geldi."
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz