Futbol

Hakan Kutlu oyundan memnun

07 Şubat 2021 Pazar 19:16 - Son Güncelleme 07 Şubat 2021 Pazar 19:20  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Yukatel Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, takımının arzulu görüntüsünden memnun olduğunu söyledi.

Hakan Kutlu, Denizli Atatürk Stadı'nda yapılan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanabilecekleri bir karşılaşmadan berabere ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Karşılaşmayı önde götürürken şanssız bir gol yediklerini anlatan Kutlu, "7 günde 3'üncü karşılaşmayı oynamanın zorluklarını yaşadık. Rakibimiz bizden 1 gün fazla dinlenmişti. Onlar 3, biz 2 gün dinlenip bu maça çıktık. Oyuncularımız özellikle ilk yarı boyunca istediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıttı. " dedi.

Rakibe hiç pozisyon vermediklerini kaydeden Kutlu, şöyle konuştu:

"Girdiğimiz net 2-3 gol pozisyonu vardı. Göztepe ve Trabzonspor maçlarında olumlu sinyaller vermiştik. Bu maçta da bunu devam ettirdik. Eğer skoru alabilseydik, yukarıyı yakalayıp çok daha moralli olacaktık. Oynanan oyun ve futbolcuların iştahı tatmin edici. Burada kaybettiğimiz puanları, deplasmanda Konyaspor karşısında almak istiyoruz. Üzgünüz. 3 puan alabileceğimiz bir maçta şanssız bir golle berabere ayrılmak zorunda kaldık. Belki de sahanın en iyisi Mustafa Yumlu, çok iyi oynadığı bir maçta talihsizlik yaşadı. Önemli değil. Oyuncularımız bu inancı sürdürdüğü sürece biz bu ligde tutunacağımıza inanıyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz