Futbol

Hakan Kutlu: Reaksiyonumuz puana yetmedi

21 Kasım 2021 Pazar 16:22 - Son Güncelleme 21 Kasım 2021 Pazar 16:24  |  Kaynak : AA

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Hakan Kutlu, ikinci yarıdaki reaksiyonlarının ise puan için yeterli olmadığını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hakan Kutlu, "Bizim için çok şanssız bir başlangıç oldu birinci dakika dolmadan yediğimiz gol toparlanmamızı geciktirdi. İlk 27 dakikada üç gol yedik. Girdiğimiz pozisyonlar da vardı. Özellikle skor 1-0'ken iki net pozisyonumuz vardı. Bunlardan birini golle neticelendirsek oyun farklı bir yere gidebilirdi. Takımımızın ikinci yarı gösterdiği performans bizim için önemliydi. Oyuncularımız bugün ikinci yarıda çok farklı bir oyun ortaya koydular, çok fazla gol pozisyonuna girdik. Maçı 5-3, 6-3’e götürebilirdik, ikinci yarıda rakibimize bir tane pozisyon verdik." ifadelerini kullandı.

İlk yarıda istediklerini yapamadıklarını aktaran Kutlu, "İlk yarı hatalarımız var, çalışmamız gereken yerlerimiz var ama ikinci yarı oyuncularımızın göstermiş oldukları reaksiyon çok önemli. Bu maçın ilk yarısına kadar gelişen bir oyumuz vardı, bu maçın ikinci yarısında da iyi işler yaptık. İkinci yarı gösterdikleri performans için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Beş gün sonra bir maçımız daha var, toparlayacağız. İnşallah bugün kaybettiğimiz 3 puanı deplasmandan getireceğiz." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz