Futbol

Hakan Kutlu'dan istifa yanıtı

18 Aralık 2021 Cumartesi 16:55 - Son Güncelleme 18 Aralık 2021 Cumartesi 16:57  |  Kaynak : AA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yöneltilen istifa sorusuna "Kulüple konuşmadım. Konuşuruz. Ne gerekirse yapılır. Ligde 7. maçım ve tek galibiyetimiz var. Oyun olarak ileri gitsek de skor almakta zorlanıyoruz." yanıtını verdi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kutlu, "Mutlak kazanmamız gereken bir maçtan mağlup ayrıldık. Çok üzgünüz. İlk yarıda iyi şeyler ortaya koyduk. İkinci yarıda yediğimiz gole kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Orta hakemin 5 metreden görüp vermediği pozisyonda, yan hakem 30 metreden sarı kart ve faul verdirdi ve duran toptan gol yedik. Rakip öne geçtikten sonra skoru değiştiremedik ve mağlup olduk." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 11 puanla 20. ve son sırada yer alan lacivert-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Kulüple konuşmadım. Konuşuruz. Ne gerekirse yapılır. Ligde 7. maçım ve tek galibiyetimiz var. Oyun olarak ileri gitsek de skor almakta zorlanıyoruz." cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz