Futbol

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki o görüntüyle ilgili açıklama

23 Şubat 2022 Çarşamba 18:48 - Son Güncelleme 24 Şubat 2022 Perşembe 04:13  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'ın genç forveti Halil Dervişoğlu'nun, Göztepe maçında takımının uzatmada kazandığı penaltının ardından yedek kulübesinde tepkisiz şekilde oturduğu ekranlara yansımıştı. Dervişoğlu, söz konusu görüntüyle ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Galatasaray arasında oynanan ve konuk ekibin 3-2'lik üstünlüğü ile sona eren mücadele 4 penaltı kararına sahne olmuştu.  

Skor 2-2 iken 90+6. dakikada hakem Arda Kardeşler, Galatasaray lehine penaltı kararı verdi. Bu kararın ardından Galatasaray'ın sahadaki ve kenardaki bütün oyuncuları sevinirken, Halil Dervişoğlu'nun ise yedek kulübesinde oturduğu ekrana yansımıştı.

O görüntüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan genç forvet, sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.

"Bilinçli ve herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur"

Galatasaray'da olmaktan, sarı-kırmızılı formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Halil Dervişoğlu, şunları kaydetti:

"Değerli Galatasaray camiasına ve taraftarlarına, Göztepe maçındaki görüntü nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Öncelikle Galatasaray'da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Son maçtaki görüntü, müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur. Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonra da edeceğim."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz