Futbol

Halilhozdic'in keyfi yerinde

03 Ağustos 2014 Pazar 17:33 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2014 Pazar 19:55

Vahid Halilhodzic’in yaşanan transfer gelişmeleri dolayısıyla yüzü gülüyor.

Trabzonspor’da Avusturya kampının son günlerinde hareketli saatler yaşanıyor. Oscar Cardozo, İshak Doğan ve Fatih Atik transferlerini KAP’a açıklayan bordo-mavili yönetimin bu hamlesi, geç kalan transferler nedeniyle morali bozuk olan Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in yüzünü güldürdü. Neşesi yerine gelen Halilhodzic’in, Cezayir Milli Takımı'ndan öğrencisi stoper Carl Medjani’nin de transferinin bitmek üzere olduğunun bilgisini alınca daha da keyiflendi. Boşnak teknik adamın neşesi, dün akşam bordo-mavili kulüpte 24. yılını dolduran masör Şefik Erkaya’ya yapılan sürpriz kutlama da dikkat çekti. Erkaya’ya kendisi için düzenlenen kutlama pastasından ilk dilimi veren Vahid Halilhodzic, "Bu sezon şampiyonluk için herkes gereken özveriyi gösterecek. Kulübün her çalışanı bu havayı bu ortamı hissetmeli, hissettirmeli” dedi.

MİTROGLOU VEYA SLİMANİ KİRALANACAK
Trabzonspor, Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo’nun yanı sıra flaş bir ismi daha forvet hattına takviye etmek istiyor.

Yunan forvet Kostas Mitroglou ve Cezayirli forvet oyuncusu İslam Slimani ile görüşmelerini sürdüren bordo-mavili yönetim, iki oyuncunun kulüpleriyle temasları da sıklaştırdı. Fulham’ın Mitroglou’yu 12 milyon Euro’dan düşük bir bedelle satmak istememesi üzerine oyuncuyu kiralamak için teklif yapan bordo-mavili yönetim beklemeye çekildi.

İslam Slimani için de Sporting Lizbon kulübüne kiralık teklifi yapan bordo-mavililer, iki oyuncudan birini kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz