Futbol

Hamzaoğlu: Korktuğumuz başımıza geldi

17 Ocak 2015 Cumartesi 23:04 - Son Güncelleme 17 Ocak 2015 Cumartesi 23:11

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, River Plate ile oynanan maçı yorumladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Uluslararası Royal Kupası'nda, Arjantin'in ekibi River Plate'in rezerv takımına penaltılar sonucunda 7-6 yenildikleri maçın kendileri için "kazançlı" geçtiğini söyledi.

Alanya Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, iki farklı takım sahaya sürdüklerini aktararak, "Kazançlı bir hazırlık maçı oynadık. Yarın da bir maç oynayacağız. O yüzden iki takım halinde oynadık" dedi.

"Korktuğumuz başımıza geldi"

Oyuncu değişikliklerini yaparken, "sakatlık olursa eksik kalabiliriz" diye düşündüklerini belirten Hamzaoğlu, "Eğer olursa da 10 kişi oynarız, durumumuzu görürüz diye konuştuk. Korktuğumuz başımıza geldi. İnşallah Burak'ın önemli bir şeyi yoktur. Karşımızda mücadele eden agresif bir takım vardı. Agresifliğe karşılık verince sahayı unuttuk. Rakibe uymadan kendi ağırlığımızı hissettirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"Karşılık vermeleri iyi olmadı. Oyuncularımı uyaracağım"

Maçın içinde futbolcular arasında yaşanan tartışmaya da değinen genç teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Böyle maçta rakip takımın sert oynaması ister istemez oyuncularımı sakatlık korkusu nedeniyle tedirgin etti. Karşıdaki takım genç oyunculardan kurulu. A takıma çıkmak istiyorlar. Oyuncularımın karşılık vermeleri iyi olmadı. Uyaracağım, böyle bir takım olamayız. Sadece oyunumuzu oynamalıyız yoksa farklı cezalandırabiliriz."

"Uygun stoper bulursak transfer edeceğiz... Sinan Gümüş takımda kalacak"

Kendilerine "uygun bir stoper" bulurlarsa transfer yapacaklarını kaydeden Hamzaoğlu, genç futbolcuları Sinan Gümüş için gelen bir soruyu ise, "Sinan çok şey beklediğimiz bir arkadaşımız. Bugün iyi oynadı. Kadromuzda tutarak ondan faydalanmayı amaçlıyoruz. İkinci yarı bizimle olacak. Olumlu katkı sağlayacaktır" şeklinde yanıtladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz