Futbol

Hamzaoğlu seneye yok

01 Mayıs 2014 Perşembe 15:39 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2014 Perşembe 16:17

Akhisar'ın hocası, gelecek sezon milli takım görevinde bulunacak.

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.

Hamzaoğlu, Mili Takım'da Fatih Terim'in yanında yardımcılık görevine devam edeceğini duyurdu.

Hamza Hamzaoğlu, "Hocamız Fatih Terim benden Akhisar Belediyespor ya da Milli Takımı seçmemi istedi. Ben de Milli Takımı seçtim" dedi.

Yıılmaz Atabarut Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu "Bu ayrılığı kesinlikle bir gönül bağı kopması gibi kimse düşünmesin. Çünkü sizin de bildiğiniz gibi bir milli takım süreci yaşandı. Dolayısıyla bu sezon sonu itibari ile eğer kısmet olursa oradaki görevimi devam ettirmeyi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Hamzaoğlu, "Bu kararı da şimdiden açıklamamızın sebebi ben yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ilettim belki sezon bitmeden yeni bir hoca ile anlaşabilirler. Hiç olmazsa takımı son üç haftada görme imkanını bulabilir,
antrenmanlarımızı seyretme imkanı bulabilir. Yine bu kulübümüzün geleceği için iyi bir şey olduğunu düşündük.
" ifadelerini kullandı.

Hamza Hamzaoğlu'nun kararıyla ilgili Akhisar Belediyespor internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulumuzun biraz önce yaptığı basın toplantısında hocamızın sezon sonunda Akhisarsporumuz'dan ayrılacağı ve görevine A Mili Takım'da Fatih Terim'in yanında devam edeceği açıklandı. Basın toplantısına yönetim kurulumuz katılırken Asbaşkanımız Latif Çakmak, Hamza Hamzaoğlu ile aralarında futboldan başka kardeşlik ve dostluk olduğunu açıklayıp genç teknik adama yeni görevinde başarılar diledi."

2010-2011 sezonunda PTT 1. Lig'de Akhisar Belediyespor'da göreve gelen Hamzaoğlu, ilk yılında ligde kalmayı başardığı Ege temsilcisini bir sonraki sezon Süper Lig'e taşıdı. Geçen yıl Süper Lig'de kalmayı başaran Akhisar Belediyespor, bu sezon son 3 haftaya 10. sırada girdi. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz