Futbol

Hamzaoğlu'ndan Rodriguez açıklaması

27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:11 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:39

"Jose Rodriguez, izlediğim bir oyuncu ve bir çok pozisyonda görev yapabiliyor."

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferde sona yaklaşılan Real Madrid'li Jose Rodriguez Martinez için, "İzlediğim bir oyuncu ve bir çok pozisyonda görev yapabiliyor" dedi.

Sarı-kırmızılı takımının antrenmanı sonrasında medya mensuplarıyla sohbet eden Hamza Hamzaoğlu, Martinez'i kendisinin izlediğini ve scout ekibinin de oyuncuyla ilgili raporu olduğunu belirtti.

Hamzaoğlu, "Asıl mevkisi ön libero ancak sağda, solda, ortada, bir çok pozisyonda oynayabiliyor. Şu an resmi imzalar atılmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum" diye konuştu.

"Stoper, forvet, kaleci arayışımız var"

Transferde arayışlarının devam ettiğini aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, genç ve düşük maliyetli stoper, forvet, kaleci arayışları olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Düşük maliyetli genç bir stoper istiyoruz. Bizde oynayıp parlayacak birini arıyoruz. Yine forvet hattı için de aynı kıstaslarda oyuncu arayışımız var. Şartlarımıza uygun birini bulursak alırız. Yoksa forvet hattında mevcut kadroyla devam ederiz. Olası sıkıntılarımızı Podolski ile çözebiliriz. Kadromuza bir kaleci daha düşünüyorum. Yabancı da olabilir. Gerçi Eray İşcan da hazırlık maçlarında iyi toplar çıkarttı ve performansı bizi sevindirdi."

"Melo ve Telles ile ilgili görüşmeler sürüyor"

Takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan Felipe Melo için İnter'le görüşmelerin sürdüğünü aktaran Hamzaoğlu, "Bu konuda netleşen bir şey yok" derken, İnter ve Paris Saint Germain'in gündeminde olan Alex Telles için ise, "Telles'i de istiyorlar ama oyucu, 'Gidersem orası için, gitmezsem de burada takımım için sonuna kadar mücadelemi veririm' diyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz