Futbol

Hasan Şaş: 2 forvet transferi yapacağız

19 Ocak 2019 Cumartesi 23:52 - Son Güncelleme 20 Ocak 2019 Pazar 01:44

Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü’nü taraftarı önünde 6-0 mağlup eden Galatasaray’ın teknik sorumlusu Hasan Şaş, "Mutluyuz. 6 gol ve iyi bir oyunla maçı kazandık...Önümüzde çok kritik 2 deplasman var. Buradan 6 puanla dönersek farklı pozisyonda olabiliriz” dedi. Şaş, forvet transferi konusunda ise "2 forvet transferi yapacağız. Yönetimin çalışmaları sürüyor" ifadelerini kullandı. 

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle yardımcı antrenör Hasan Şaş katıldı.

Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanlarda iyi çalıştığını aktaran Şaş, "Mutluyuz. 6 golle ve iyi bir oyunla maçı kazandık. Takımın antrenmanlardaki enerji seviyesi çok yüksekti. Çok iyi çalıştılar. Oyuncuların antrenmanlardaki performanslarını sahaya yansıtmaları sevindirici." diye konuştu.

"Çok kritik 2 deplasman maçına gideceğiz"

Ligde 2 hafta üst üste deplasmana gideceklerini hatırlatan Hasan Şaş, "MKE Ankaragücü'nde bir kaos durumu olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor maçlarının daha sert geçeceğinin, daha çok mücadele etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Bu maçı geride bırakmamız lazım. Çok kritik 2 deplasman maçına gideceğiz. Buradan 6 puanla dönersek, çok farklı bir yerde olabiliriz." ifadelerini kullandı.

"Forvet bölgesine 2 oyuncu istiyoruz"

Devre arası transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Hasan Şaş, iki forvet alacaklarını kaydetti.

Transferin çok hassas bir durum olduğuna değinen Şaş, "Şu anda 12 yabancı futbolcumuz var. Yönetim de var gücüyle çalışıyor, biz de var gücümüzle çalışıyoruz. Forvet bölgesine 2 oyuncu istiyoruz. Mutlaka bunlar gerçekleşecektir. Herkesin çok iyi çalıştığından kimsenin şüphesi olmasın. Forvetin durumuna göre eğer 1 oyuncu alınırsa, savunmaya da takviye olabilir." şeklinde görüş belirtti.

"Yeni kondisyoner Alberto Bartali takıma farklı bir hava getirdi" 

Sarı-kırmızılı ekibin yardımcı antrenörü, yeni kondisyoner Alberto Bartali'nin farklı bir hava getirdiğine de değinerek, "10 günlük bir süreci bir kondisyonere bağlamak doğru olmaz. Takıma bir hava getirdi. Değişik antrenman tarzı var ama 10 günde bu fark edilmez. Şampiyonlar Ligi'nde takımların 120 kilometreye yakın koştuğunu biliyoruz. Onu gördüğümüz için böyle bir değişikliğe gittik. Takımın 15-20 gün sonra fizik seviyesinin daha iyi olacağını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz