Futbol

Hem kasa hem takım SOS veriyor!

20 Eylül 2013 Cuma 10:49 - Son Güncelleme 20 Eylül 2013 Cuma 11:12

Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde art arda gelen sonuçlar, takımın ve Terim'in performansının sorgulanmasına neden oldu. Sportif açıdan krizin eşiğinde olan sarı kırmızılıların, ekonomik olarak da pek parlak olmadığı iddia ediliyor.

Sabah gazetesinde yer alan bir habere göre Galatasaray kulübü nakit akışında sıkıntı yaşıyor. Kulübün tüm faaliyetleri için ayda 18 milyon dolara ihtiyacı bulunan sarı kırmızılı kulübün futbolcuların maaşlarını geciktirdiği belirtiliyor.

Sıkıntının baş nedeni olarak, Sportif A.Ş.'nin sermaye arttırımının gecikmesi gösteriliyor. Bir iddiaya göre Burak Yılmaz'ın satılamaması da nakit akışını sekteye uğrattı.

TERİM'İN BAHTSIZLIĞI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulübün zaman zaman yaşadığı ekonomik sıkıntılara alışık. Daha önce görev yaptığı dönemlerde krizlerin çözümü için çaba harcayan Terim'in bu kez ne yapacağı merekla bekleniyor. Çünkü Fatih Terim ile yönetim arasında bu kez soğuk rüzgarlar esiyor.

Öncelikle sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan Terim ile Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın işler iyi giderken krizi dondurdukları görülüyor. Ancak üst üste alınan sonuçlar, kulüp yönetiminden gelen ağır eleştiriler bir kez daha sorun yarattı. Fateh Terim'in hem A Milli Futbol Takımı'nı hem de Galatasaray'ı birlikte çalıştırmasına bir çok kesimden eleştiriler var. Terim'i en çok yaralayan ise kulüp içinden gelen eleştiriler oldu. Buna rağmen Terim'in, yönetimin iki yıllık sözleşme uzatma teklifini Mayıs ayında değerlendireceği haber veriliyor.

İşler kötü giderken ortaya çıkan haberler silsilesine de bir yenisi eklendi. Haberlere göre takımdaki arkadaşlık ortamı da darbe almış durumda ve Drogba ile Sneijder'in bir grubun, Burak, Umut ve Selçuk'un ise bir diğer grubun başını çekiyor. Bu iki gruba ait futbolcuların bir birleriyle iyi geçinemedikleri de belirtiliyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz