Futbol

"Her an gidebilir...Gidiş veya kalışı belli olursa rahatlayacağım"

11 Ağustos 2018 Cumartesi 23:17 - Son Güncelleme 11 Ağustos 2018 Cumartesi 23:27

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 1-0 yenilen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "Sivasspor'u galibiyeti için tebrik ediyorum" dedi. Transferde adı büyük takımlarla anılan Emre Akbaba ile ilgili soru üzerine ise Bakkal, "Her an gidebileceğini bekliyorsunuz...Gidiş veya kalışı belli olursa daha da rahatlayacağımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi.

"Denk kuvvetlerin maçı oldu"

"Sivasspor'u galibiyeti için tebrik ediyorum." diyen Bakkal, "Denk kuvvetlerin maçı oldu, her iki takım da gol bulabilirdi. Uzaktan yediğimiz gol maçın skorunu belirledi. Biz atsak biz kazanacaktık. Kendi takımım adına söylüyorum, sezonun ilk maçı olmasına rağmen fena bir oyun yok. İki takım için de güzel bir maç oldu. Taşlar daha da yerine oturacak haftalar ilerledikçe. İki takım da ligin iyi takımı." şeklinde konuştu.

Emre Akbaba'nın transferiyle ilgili iddiaların hatırlatılması ve ilk 11'de yer almamasının sorulması üzerine Bakkal, sezon başındaki hazırlık maçlarında Emre'nin oynamadığını söyledi.

"Emre her an gidebilir"

Hazırlıklarını Emre'nin gideceği düşüncesiyle yaptıklarını aktaran Bakkal, şunları kaydetti:

"Her an gidebileceğini bekliyorsunuz ama Emre gitmediği zaman da bu takıma çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Bugün ilk 11’de başlatmamamın sebebi bu kadroyla hazırlık maçlarında hiç denemedik. Bundan sonraki süreç ne getirir, siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. İşte gidiyor, gitti, gelecek öyle. Gidiş veya kalışı belli olursa daha da rahatlayacağımızı söyleyebilirim."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz