Futbol

"Hiç tereddüt etmedim"

03 Şubat 2014 Pazartesi 15:01 - Son Güncelleme 03 Şubat 2014 Pazartesi 15:06

Beşiktaş'ın yeni transferi Dany: "Formanın hakkını vereceğim."

Beşiktaş'ın, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettiği Dany Nounkeu, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma dönmek istediğiyle ilgili basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Kamerunlu oyuncu, Beşiktaş taraftarının spekülatif haberlere itibar etmemesini isteyerek, şunları kaydetti:

"Transfer döneminin başından beri ulusal ve uluslararası medyada benim için çok şey yazılıp çizildi. Ben şuna çok şaşırdım, imzayı daha dün attım ve iş bu kadar tazeyken, 'sezon sonu Galatasaray'a dönecek' iddiaları çıktı. Bu kesinlikle doğru değil. Böyle bir görüşme ya da mülakat olmadı. Taraftarlarımız bilsin ki ben buradayım. Bu formanın hakkını verebilmek için elimden geleni yapacağım. Çok iyi çalışacağım, umuyorum ki burada çok iyi bir macera geçireceğiz ve başarılara büyük katkım olacak."

Beşiktaş'ta olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Dany, siyah-beyazlı kulüpten teklif aldığında çok heyecanlandığını dile getirerek şöyle devam etti:

"Bugün benim için bir adaptasyon günü. Adaptasyon süreci şu an iyi gidiyor. Burada olmak çok büyük bir gurur. Futbolda her şey mümkün. Bazen beklentilerinize karşılık alıyorsunuz, bazen alamıyorsunuz. Beşiktaş'tan teklif geldiği haberi benim için çok büyük ve çok önemli bir haberdi. Tereddüt etmeksizin 'evet' dedim. Çünkü Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böylesine büyük bir kulüpte meydan okuma fırsatı doğdu. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. Bu çok önemli ve çok ikna edici bir faktör. Dolayısıyla hiç tereddüt etmeden Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul ettim."

- "Bilic büyük bir teknik direktör"

Öncelikli hedefinin, formasını en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, şu an yalnızca Beşiktaş'ın başarısına odaklandığını ve siyah-beyazlı takımın kazandığı başarılara katkıda bulunmak istediğini belirtti.

Teknik direktör Slaven Bilic'e de övgüler yağdıran Dany, şöyle konuştu:

"Slaven Bilic çok büyük bir hoca, çok büyük bir teknik direktör. Kendisinin Hırvatistan Milli Takımı'yla nasıl işler başardığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Uluslararası anlamda çok büyük bir üne sahip. Kendisiyle çalışmak çok büyük bir gurur. Böylesine büyük hocalarla her oyuncu çalışmak ister."

Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacakları Spor Toto Süper Lig maçı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan deneyimli savunmacı, özgüveni yüksek iki takımın çok önemli bir maça çıkacağını kaydederek, kağıt üzerinde favori gözüken tarafın kendileri olduğunu söyledi. Kazanmak için her şeyi yapacaklarını ifade eden Dany Nounkeu, taraftara da çağrıda bulunarak, sözlerini şöyle noktaladı:

"Taraftarımıza çok ihtiyacımız var çünkü onlar bizim 12. adamımız. Her oyuncu 12. adamın desteğini yanında hissetmek ister. Ben de kendilerinden destek vermelerini rica ediyorum. Türkiye Ligi'nde uzun süredir oynuyorum ve beni bir oyuncu olarak gayet iyi tanıdıklarını düşünüyorum. Artık buradayım, Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Kesinlikle bilsinler, burada yarısını, yüzde 50'sini vererek oynamayacağım. Yüzde 100 ile oynayacağım. Sezon sonunda da doğru bir karar vererek devam edeceğim."

Etiketler : BeşiktaşDany
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz