Futbol

"Hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da..."

19 Ekim 2014 Pazar 00:45 - Son Güncelleme 19 Ekim 2014 Pazar 00:52

G.Saray'ın milli futbolcusu Burak, derbi maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe ile oynadıkları derbide aldıkları sonucun sevindirici olduğunu söyledi. Milli takımda oynamaması ile ilgili olarak ise Burak, "Milli görev, milli duygu benim için şereftir, namustur. Hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da..." dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, derbi mücadelesinde oyundan önemlisinin sonuca gitmek olduğunu vurgulayarak, "Bugün bunu yakaladık. Bu nedenle mutluyuz. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ederim" dedi.

"Hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da..."

Milli takımda oynamaması ile ilgili spekülasyonlara değinen Burak Yılmaz, şunları kaydetti:

"Benim futbol geçmişime baktığınız zaman, eğer oynamakla alakalı ufacık bir ışık bile varsa sahada olduğumu hepiniz görmüşsünüzdür. Ben, Kayseri Erciyesspor maçında sakatlandım. Onun ardından 15 gün geçti. Hiç kendimi anlatmam, böyle şeyleri sevmem ama o kadar kötü bir durumda bırakıldım ki bunları söylemek zorunda hissediyorum. 15 gün boyunca hiç takımla çalışamadım. Özel sağlık ekibi ve fizyoterapistlerle çalışmak zorunda kaldım. Söylenmez belki ama bugün de iğne oldum. Sakatlığım geçmedi ancak böyle bir maçta kesinlikle sahada olmak istedim."

"Milli görev, milli duygu benim için şereftir, namustur" diyen tecrübeli futbolcu, "Hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da... Ayrıca milli takım kadrosundan çıkartılmam da benden kaynaklı değil. Milli takım ve kendi doktorlarımızın aldığı karardan dolayı Çek Cumhuriyeti maçında sahada olamayacağım için kadrodan çıkarıldım. Söylediklerimin hepsi yüzde 100 doğrudur. Hiçbir zaman yalan söylemedim. 15 gündür çok kötü bir durumdaydım" ifadelerini kullandı.

Umut Bulut: "Alves'in kırmızı kart görmesi bize avantaj sağladı"

Sarı-kırmızılı takımın bir diğer golcü oyuncusu Umut Bulut, Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyete imza attıklarını dile getirdi.

Maça iyi başlamadıklarını kaydeden Umut, "Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra baskımız yoğunlaştı. Olcan'ın pozisyonu gol olsaydı, maç daha farklı olabilirdi ama neticede kazanan taraf biz olduk. Alves'in kırmızı kart görmesi bize çok avantaj sağladı" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı oyuncu, oynamak için her hafta hazır beklediğini, teknik direktör Prandelli'nin görev verdiği anlarda da elinden geleni yaptığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla yapacakları maça değinen Umut Bulut, "Bu galibiyet mutlaka artı bir motivasyon sağlayacaktır. Fenerbahçe galibiyeti bizim için çok önemli. Camiamız ve taraftarlarımız için de. Moral bulmamız için de önemliydi. İnşallah Dortmund maçını da kazanarak, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibyetimizi alırız" diye konuştu.

Alper Potuk: "Takım olarak çok üzgünüz"

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ise yenilgiden dolayı takım olarak çok üzgün olduklarını söyledi.

Çok iyi oynadıkları bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını kaydeden Alper, "En azından beraberlik olabilirdi. On kişi kalana kadar oyunun hakimi bizdik. Çok pozisyon kaçırdık" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz