Futbol

Hikmet Karaman: Seri yakalamak zorundayız

16 Mart 2022 Çarşamba 18:30 - Son Güncelleme 16 Mart 2022 Çarşamba 18:42  |  Kaynak : AA

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Önümüzdeki maçlarda tekrar bir seri yakalamak zorundayız. Dolayısıyla şu anda odaklandığımız tek şey, bu hafta oynayacağımız Fatih Karagümrük ve sonrasındaki Fenerbahçe maçı" dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son iki hafta sahalarında oynadıkları maçlarda gol atmalarına rağmen istedikleri skoru alamadıklarını söyledi.

İttifak Holding Konyaspor gibi önemli bir takıma karşı ilk 14 dakikada 2-0 öne geçmelerine rağmen, sahadan mağlup ayrıldıklarını hatırlatan Karaman, şunları kaydetti:

"Konyaspor maçının ilk yarısı içeri 4-1 gitmemiz gerekiyordu ama olmadı. Yukarıyı yakalama açısında son derece önemli bir avantajdı. Evimizde oynarken bu avantajı iyi kullanmamız gerekiyordu, kullanamadık. Bundan sonraki maçlarda bunu kullanacak gücümüz var. Şimdi önümüzdeki maçlarda tekrar bir seri yakalamak zorundayız. Dolayısıyla şu anda odaklandığımız tek şey, bu hafta oynayacağımız Fatih Karagümrük ve sonrasındaki Fenerbahçe maçı."

Oyuncu Dimitrios Kolovetsios da sakatlık sürecinde takıma yardımcı olabilmek adına sıkı çalışıp en kısa zamanda sahalara dönmeyi başardığını dile getirdi.

Fatih Karagümrük karşısında, son haftalarda aldıkları olumsuz sonuçları unutturmayı istediklerini belirten Kolovetsios, "Son iki haftadır negatif sonuçlar aldık. Bu sonuçlar önümüzdeki Fatih Karagümrük maçını daha önemli hale getirdi. Ne kadar iyi takım olduğumuzu, bunu sahaya yansıttığımızda nasıl başarılı olduğumuz biliyoruz. Maçı kazanmak için orada olacağız. Kafamızda olan sadece kazanmak." ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Parmak da Kayserispor'a uzun süre oynamadan geldiğini, oynadıkça da kendini bulduğunu söyledi. Performansından son derece memnun olduğunu belirten Parmak, "Geçen hafta bir gol attım ama keşke bu gol galibiyet için yeterli olsaydı. Ligde 3 haftadır kaybediyoruz ama çok zorlu bir fikstürden çıktık. Maçların ilk yarılarını iyi oynuyoruz, ikinci yarılarda ise puan kaybediyoruz. Buna bir önlem almamız gerekiyor. Bu hafta kayıplarımızı telafi edeceğiz." diye konuştu.

Basın mensuplarının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçını sorması üzerine Parmak, kupada çok önemli rakipleri eleyerek geldiklerini, Trabzonspor'u da eleyerek finale kalıp, kupayı almak istediklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan, teknik direktör Karaman yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

İdman, koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından tam sahada çift kale maçla sona erdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz