Futbol

Hurma'dan İbrahimovic açıklaması

19 Temmuz 2015 Pazar 14:42 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2015 Pazar 19:06

Trabzonspor Sportif Direktörü Hurma, TRTSPOR'a önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmalarını Almanya'nın Trier kentinde sürdürüyor. Kampta bulunan bordo-mavili ekibin sportif direktörü Süleyman Hurma, transfer çalışmalarıyla ilgili TRTSPOR'a önemli açıklamalarda bulundu.

İbrahimovic gündemde mi?

Hurma, Trabzonspor'un Paris Saint Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic ile ilgilendiğine ilişkin iddialar konusunda şunları söyledi:

"Tabiki İbrahimovic gibi bir oyuncuyu ben de çalıştığım kulüpte görmek, öyle bir transferi becermiş olmanın keyfini yaşamak isterim ama kulübün imkanlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Şu anda böyle bir transferi düşünmek çok olanak dahilinde değil."

Bordo-mavili ekibin transfer çalışmalarına değinen Hurma'nın TRT'ye yaptığı açıklamaların tamamanı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız...

HURMA'DAN TRTSPOR'A SAMİMİ AÇIKLAMALAR...

3 isim antrenmana katılmadı

Bu arada Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, pasaport işlemleri nedeniyle henüz kampa gelemeyen Erkan Zengin ile sakatlıkları bulunan M'bia ve Mehmet Ekici katılmadı. Sağ dizinde ödem olan Mbia ile ayak parmağından sakatlığı bulunan Mehmet Ekici'nin kondisyon salonunda çalıştıkları bildirildi.

Bordo-mavili ekip, 1 saat süren antrenmanda dar alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Trabzonspor'un gurbetçi oyuncusu Sefa Yılmaz, eşi ve çocuğuyla hasret giderdi. Sefa, Münih'ten gelen eşi Filiz ve 5,5 aylık oğlu Emir Muhammed ile basın mensuplarına poz verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz