Futbol

Hutchinson umutlu

07 Kasım 2013 Perşembe 16:52 - Son Güncelleme 07 Kasım 2013 Perşembe 16:57

"Son zamanlarda iyi sonuçlar alamıyoruz. Geri döneceğimize inanıyoruz."

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, son haftalarda aldıkları kötü sonuçları telafi edeceklerine inandığını söyledi.

BJK TV'de yayınlanan "Manşet" programına katılan Hutchinson, kötü sonuçları telafi etmek için çalıştıklarını belirterek, "Sezona iyi başlamıştık. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini aramızda sürekli konuşuyorduk. Son zamanlarda iyi sonuçlar alamıyoruz. Geri döneceğimize inanıyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş'a ve takım arkadaşlarına çok kısa zamanda alıştığından bahseden Kanadalı oyuncu, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'tan teklif alınca çok mutlu oldum. Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu takip ediyordum. Transfer süreci olumlu geçti. İyi bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. Kulübe, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza adapte olduğumu düşünüyorum. Her oyuncu yeni kulübünde iyi bir başlangıç yapmak ister. Uzun vadede istikrarlı bir oyuncu olmak istiyorum. Her maçına galibiyet için çıkan bir takıma geldim."

Hutchinson, takım olarak yetenekli oyunculara sahip olduklarını aktararak, "Yetenekli oyunculara sahibiz. Oğuzhan 21 yaşında inanılmaz bir özgüvene sahip. Çıkabileceği yerin bir sınırı yok. Muhammed'in gelişimini çıplak gözle görebiliyorum. Kerim Frei de çok yetenekli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk için geniş bir kadroya sahip olmaları gerektiğini anlatan Hutchinson, "Şampiyonluk için ilk 11 dışından gelen oyuncuların katkıda bulunması gerekir. Bizim böyle bir sorunumuz yok. Şampiyon olmak için devamlılık gerekiyor. Fazla iniş çıkış yaşamamalıyız. Seri galibiyetler yakalamalıyız" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in mücadeleci yapısından etkilendiğini vurgulayan Atiba Hutchinson, "Türkiye Ligi'nin seviyesi çok yüksek. Kolay maç yok. Kazanmak için çok mücadele etmek gerekiyor. Tüm takımlar rekabetçi. Bu ligden etkilendiğimi söyleyebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz