Futbol

Hutchinson'dan devamlılık vurgusu

20 Kasım 2013 Çarşamba 15:19 - Son Güncelleme 20 Kasım 2013 Çarşamba 15:31

"Benim için önemli olan devamlılık"

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, ilk 11'in değişmez bir parçası olma hedefini gerçekleştirdiğini ancak kendisi için devamlılığın daha da önemli olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıkları için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hutchinson, 25 Kasım Pazartesi günü oynayacakları karşılaşmayı dört gözle beklediklerini ifade etti.

Ligde 11 haftalık dönemde ortaya koyduğu performansla kendisine olan güvenin arttığının belirtilmesi üzerine Hutchinson, istikrarlı bir şekilde sezon sonuna kadar devam etmek istediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Amacım yeni bir kulübe transfer olan her oyuncunun yaptığı gibi iyi bir başlangıçtı. Deyim yerindeyse ayağımı kapıya dayamak, ilk 11'in değişmez bir parçası olmaktı. Bunu başardığıma inanıyorum ama benim için önemli olan devamlılık. Sadece birkaç maç iyi oynayıp sonra performansımı düşürürsem bu beni mutlu etmez. Dolayısıyla bütün sezon boyunca iyi bir performans göstermek istiyorum. Çok çalışıyorum, elimden geleni yapıyorum. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder, iyi performans gösteririm ama daha da önemlisi takımın sezon genelinde iyi performans göstermesi."

Önlerinde zorlu maçlar bulunduğu, Ramon Motta'nın kart cezalısı olması nedeniyle Torku Konyaspor maçında savunmanın solunda görev alabileceğinin ifade edilmesi üzerine siyah-beyazlı futbolcu şöyle konuştu:

"Biz maç maç bakıyoruz. Öncelikli hedefimiz iç sahada oynayacağımız Torku Konyaspor maçı. Sonra diğer maçları düşünmeye başlayacağız. Motta cezalıyken onun mevkisinde kim oynayacaksa, bu İsmail olabilir, ben olabilirim ya da başkası olur, herkes hazır. Kim görev alacaksa, iyi oynayıp, Motta'nın boşluğunu doldurmaya çalışacaktır."

Sezon başındaki büyük taraftar desteğinin ardından ceza nedeniyle iç sahada seyirciden yoksun kalmanın kendisini nasıl etkilediği sorusuna da Hutchinson şöyle cevap verdi:

"Elbette bunu fazla düşünmemeye çalışıyoruz. İyi bir başlangıç yapmışken, şimdi taraftarın yokluğu elbette bizi etkiliyor. Ancak şu anda taraftarımız olsun olmasın kazanmaya devam etmek istiyoruz. Taraftarımızla da buluşunca performansımızı en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz