Futbol

İbrahim Öztürk'den ihtar

02 Aralık 2014 Salı 18:28 - Son Güncelleme 02 Aralık 2014 Salı 18:31

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan İbrahim Öztürk, alacakları için ihtar çekti.

Bursaspor'da yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan takım kaptanı İbrahim Öztürk'ün, alacakları için kulübe ihtar çekerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduğu öğrenildi.

İbrahim Öztürk'ün menajeri Tamer Özçam yaptığı açıklamada, "oyuncusunun geçen sezon ve bu sezondan olmak üzere yeşil-beyazlı kulüpten 1 milyon lira alacağının bulunduğunu" söyledi.

Oyuncusunun 6.5 sezondur formasını giydiği Bursaspor Kulübünde bugüne kadar ödemeler konusunda hiçbir sorun çıkarmadığını aksine bir takım kaptanına yakışır şekilde yönetim kuruluna yardımcı olmaya gayret ettiğini vurgulayan Özçam, "İbrahim'in bugüne kadar Bursaspor Kulübü için yaptıkları ortadadır. Son olarak yönetim kurulunun geciken ödemerinde bile oyuncularla tek tek görüşen ve yönetime kefil olan İbrahim Öztürk'tür" dedi.

Özçam, buna karşın yönetim kurulunun Ferhat Kiraz ile birlikte İbrahim Öztürk'ü kadro dışı bıraktığını belirterek, şunları söyledi:

"Gelinen noktada İbrahim kadro dışı bırakıldıktan sonra da ödemelerin yapılmasını bekledi. Ancak bu süreçte bizden sadece belirli bir ücret getirmesi halinde İbrahim'in ara transfer döneminde takımdan ayrılması istendi. Hatta İbrahim'in aklından böyle bir şey yapmak hiç geçmiyordu. 10 gündür genel menajer Adil Cenkçiler'in aracığıyla başkan Recep Bölükbaşı'ndan randevu istedi ancak buna da hiç yanıt gelmedi. Oyuncumun geçen sezondan ve bu sezondan alacağı 1 milyon liranın tahsili için biz de bugün itibarıyla avukatımız aracılığıyla kulübe ihtar göndererek Türkiye Futbol Federasyonu'na da gerekli başvurumuzu yaptık. Şimdi önümüzde 1 aylık süreç var. Eğer kulüp 1 milyon lirayı ödemezse İbrahim Öztürk sözleşmesini tek taraflı olarak feshedecektir. Gelişmeleri bekliyoruz."

İbrahim Öztürk'ün bu kararı alırken çok düşündüğünü ancak başka bir çaresinin de kalmadığını dile getiren Özçam, "Özellikle lig şampiyonluğu yaşamış kadronun bir oyuncusu, kaptanı olarak İbrahim Öztürk, bu tür davranışla karşılaşmayı hiç hak etmiyordu. İbrahim Öztürk'ün hedefi çok sevdiği Bursaspor'da futbol yaşantısını sona erdirmekti. Yönetim kurulunun kararını bile saygıyla karşılayan, U-21 takımıyla antrenmanlarını kaçırmayan gerçek bir profesyonel olan İbrahim Öztürk'ü herkesin en iyi şekilde anlayacağını umut ediyorum. Umarım herkes için hayırlı olur" diye konuştu.

Tamer Özçam, oyuncusuna Spor Toto Süper Lig'den birçok takımın talip olduğunu ancak bugüne kadar hiçbir kulüple görüşmediklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz