Futbol

"İki oyuncu için Beşiktaş'la anlaştık"

17 Ocak 2016 Pazar 00:12 - Son Güncelleme 17 Ocak 2016 Pazar 10:26

Boyko ve Douglas'ın menajeri TRTSPOR'a flaş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Denys Boyko ve Douglas Silva'nın menajeri Malik Arutyunov, TRTSPOR'da yayınlanan "Stadyum" programına özel açıklamalarda bulundu. "Boyko ve Douglas için Beşiktaş'la anlaştık" diyen Arutyunov, topu kulüplere attı.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Denys Boyko ve Douglas Silva ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.  "Stadyum" bu iki oyuncu menajeri Malik Arutyunov'a ulaştı. Denys Boyko ve Douglas'ın menajeri, iki oyuncunun transferiyle ilgili son durumu açıkladı.

"Boyko için Beşiktaş ile anlaştık"

Malik Arutyunov, "Boyko ile Beşiktaş çoktan anlaştı. Kulüpler anlaşsınlar artık. İmza atmak için Dnipro ile Beşiktaş'ın anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

Transferin ne zaman biteceği ile ilgili tarih vermeyen Arutyunov, Boyko'yu Sevilla ve Dinamo Kiev'in de isteğini belirtti. Arutyunov, Türkiye'den ise Beşiktaş dışında bir takımla görüşmediklerini ifade etti.

"Douglas'ı için de Beşiktaş ile anlaştık"

Dnipro'nun savunma oyuncusu Douglas için de siyah-beyazlı ekiple anlaştıklarını vurgulayan Malik Arutyunov, bu oyuncu için iki kulüp arasında bonservis pazarlığı yapıldığını söyledi.

"Douglas'ı Fenerbahçe ve Galatasaray istedi"

Arutyunov, Douglas için Türkiye'den sadece Beşiktaş ile görüştüklerini ifade ederek, "Yaz transfer döneminde Douglas'ı Fenerbahçe ve Galatasaray istedi. Şu anda Türkiye'den sadece Beşiktaş ile görüşüyoruz ve Beşiktaş dışında başkasıyla görüşmeyeceğiz" diye konuştu.

İki oyuncunun Beşiktaş'a transfer olma olasılığı ile ilgili olarak ise Arutyunov, "Biz yapacağımızı yaptık artık kulüpler anlaşsın. Biz kulüplerden dönüş bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Boyko kimdir?

Son 3 sezondur Dnipro kalesini koruyan 27 yaşındaki Boyko, takımının bu yıl ligde oynadığı 16 maçın 15’inde forma giydi. Dnipro’nun 1 numaralı eldiveni olan Boyko, Ukrayna Milli Takımının EURO 2016 kadrosunda da yer alacak.

Douglas Silva kimdir?

Dnipro’nun savunmadaki vazgeçilmez isimlerinden olan 25 yaşındaki Douglas Silva ise Ukrayna ekibinin geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamasında en büyük paya sahip olan oyunculardan biriydi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz