Futbol

İngiliz basınından müthiş iddia

05 Aralık 2013 Perşembe 10:34 - Son Güncelleme 05 Aralık 2013 Perşembe 15:34

Devre arasında takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Pato'yu gündemine aldı.

Devre arasında kadrosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın Ronaldinho'nun ardından Pato'yu da gündemine aldığı iddia edildi. İngiliz basınında çıkan habere göre, siyah beyazlılar Pato'nun kiralık ya da bonservisli olarak kadroya katılması için görüşmelere başladı.

Pato için görüşmeler yapıldı

Arsenal ve Tottenham'ın da devrede olduğu belirtilen Pato için Beşiktaş'In uzun süredir görüştüğü de ifade edildi. Haberin ayrıntısında ise Beşiktaş'ın transfer listesinden bahsedildi. Sansasyonel futbolcuları kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlıların, Adebayor ve Ronaldinho'yla da görüştüğü yazıldı.

Daha önce Guti, Simao ve Quaresma gibi futbolcuların Beşiktaş forması giydiği de haberin detayında yer aldı. Beşiktaş'In Pato için çok ısrarlı olduğu, Brezilya'da futbol hayatını sürdüren Pato'nun da yeniden Avrupa'ya dönmek istediği belirtildi. Siyah beyazlıların transferde çok güçlü rakipleri olduğu ama Pato'nun henüz tecih yapmadığı da yazıldı.

Pirlo'nun da ismi geçiyor

Beşiktaş'ın Fernandes ile Almeida'yla sözleşme imzalayıp imzalamayacağı muamması devam ediyor. Sports Direct Dews'ın haberine göre Beşiktaş Pirlo ile de temasa geçti ve Fernandes'in boşluğunu doldurmak için İtalyan oyuncuyla ön görüşme yaptı. Türkiye'de de geçtiğimiz günlerde geniş yer bulan haber, İngiliz basınında da konuşulmaya başlandı.  (Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz