Futbol

İrfan Can: Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor

20 Ocak 2022 Perşembe 00:05 - Son Güncelleme 20 Ocak 2022 Perşembe 00:16  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Altay'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'nin maçtaki ilk golünü atan yıldız oyuncu İrfan Can Kahveci, "Sabrettim, sustum. Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularından İrfan Can Kahveci, 2-1 kazandıkları Altay maçının ardından yayıncı kuruluşa dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin mücadeledeki ilk golünü kaydeden ve ikinci golün de asistini yapan İrfan Can, "İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı camiadan özür dileriz. Uzun zamandır suskunum, bekledim" dedi ve "Üstümüze çok algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Karakterimi asla eleştiremezler. Bugün de akıllarından geçenleri biliyorum. Bugün iyi oynadı, çıktı konuştu diyorlar. Yenildikten sonra konuşmuyor diyorlar. 'Hocayı yediler' gibi cümleler kullanıyorlar. Kilo fazlası var diyorlar. Sabrettim, sustum. Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira teşekkür eden İrfan Can Kahveci, "Giden hocamıza da teşekkür ederim. Gelen hocalarımızdan öğrenebildiklerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz, bizim işimiz saha içinde. Herkes çok istekli ama bazen şanssızlıklar olabiliyor. Bazen taraftarımız ıslıklıyor ama onların hakkıdır. Hiçbir zaman taraftarımıza karşı bir saygısızlık yapamam çünkü ben Fenerbahçeliyim. Burası benim hayalimdi. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum, sonrasında Avrupa hayalim var"  dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz