Futbol

İşte Beşiktaş'ın gündemindeki isimler

22 Haziran 2015 Pazartesi 18:26 - Son Güncelleme 22 Haziran 2015 Pazartesi 19:42

Siyah-beyazlı ekipte; kale, savunma ve hücum hattı yeniden şekillenecek.

Beşiktaş, transferde arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar kale, savunma ve hücum hattını yeniden şekillendirmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş, transferde dikkatli adım atıyor. Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle transferde kısıtlamaları bulunan Kara-Kartal süreci titizlikle yönetiyor.

Kale için Ochoa

Geçen sezon, ikinci yarının büyük bölümünde üçüncü kaleci Günay ile devam etmek zorunda kalan Beşiktaş, fileyi sağlama almak istiyor. Bu bağlamda Şenol Güneş'in Meksikalı Guillerme Ochoa’ya onay verdiği iddia edildi.

Savunmaya 4 aday

Stoperde ise Sivok'un yerine oyuncu arayan Beşiktaş'ta, Aston Villa'da oynayan Ron Vlaar ile Lyon'lu Bakary Kone isimleri kulislerde dolaşıyor.

Şenol Güneş'in göreve gelir gelmez "Önce sağ bek alacağız" açıklamasının ardından bu bölgeyi de ihmal etmek istemeyen yönetimin en önemli adayı Mauricio Isla. Siyah-beyazlılar, bonservisi Juventus'ta olan 27 yaşındaki oyuncuyu kiralayabilir.

Udineseli Nyom da adı geçen bir diğer sağ bek. Geçen sezon da başarılı oyuncuya talip olan Beşiktaş, 5 milyon avroluk bedel nedeni ile transferde geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Demba Ba giderse...

Beşiktaşlı yöneticiler, Demba Ba'nın bonservisinden gelecek yüksek miktarla birden fazla oyuncu almanın hesaplarını yapıyor. Bu olasılığın gerçekleşmesi durumunda siyah-beyazlıların forvet listesinde ilk sırayı Kostas Mitroglou'nun aldığı iddia edildi. Bonservisi Fulham'da olan 27 yaşındaki oyuncu geçen sezon kiralık oynadığı Olympiakos'ta 34 maçta 19 gol kaydetti.

Mitroglou ile anlaşılamaması durumunda Demba Ba'nın vatandaşı Papis Cisse ile masaya oturulması bekleniyor.

Siyah-beyazlıların 30 yaşındaki oyuncu için Newcastle United'a 6 milyon avro ödemeyi planladığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz