Futbol

İşte Beşiktaş'ın son gözdesi

06 Aralık 2013 Cuma 10:28 - Son Güncelleme 06 Aralık 2013 Cuma 10:32

Yönetim, Teknik Direktör Bilic’in de onay vermesi halinde düğmeye basacak.

Devre arasının yaklaşmasıyla transferde hareketli günlere hazırlanan Beşiktaş’ta, listedeki isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. İzleme Komitesi’nin belirlediği futbolcuları mercek altına alan siyah - beyazlı yönetim, Toulouse’da forma giyen Wissem Ben Yedder’i listenin başına koydu.

1.70 boyunda olmasına rağmen forvet hattında bir hayli etkili olan Toulouselu futbolcuyu uzun zamandır takip eden İzleme Komitesi, devre arasında veya sezon sonunda bu oyuncunun mutlaka alınması gerektiği yönünde rapor verdi. Devre arasında Türkiye’ye gelmesi durumunda Eneramo’nun formasını kapması beklenen Fransa doğumlu Tunus asıllı Yedder, kanatlarda da görev alabilen bir futbolcu.

Son söz Bilic’te
23 yaşında olması nedeniyle Beşiktaş’ın geleceği açısından da önem taşıyan Yedder hakkında olumlu rapor alan Beşiktaş Yönetimi’nin, Teknik Direktör Slaven Bilic’ten de onay çıkması halinde bu oyuncu için düğmeye basması bekleniyor.

Transferde forvet dışında bir stoper, bir de orta saha oyuncusu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, bütçe yetersizliği nedeniyle bazı transferleri kiralama yöntemiyle bitirmeye çalışacak.

Öte yandan Manchester City’de forma giyen Edin Dzeko’nun, menajeriyle bağlantılı bazı Türk menajerlerin, Boşnak oyuncuyu Beşiktaş’a yarım sezonluğuna kiralamayı teklif edecekleri öğrenildi.


Kaynak: MİLLİYET / SERDAR SARIDAĞ

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz