Futbol

İşte Beşiktaş'ta "mutlu son"un karesi

09 Ağustos 2016 Salı 20:42 - Son Güncelleme 09 Ağustos 2016 Salı 17:56

Yönetim kurulu tarafından affedilen Sosa, yeniden takımla çalışmaya başladı.

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da 13 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, yönetim kurulu tarafından affedilen Arjantinli futbolcu Jose Sosa takıma katıldı.

Jose Sosa, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Siyah-beyazlı takımın sezon öncesindeki ilk antrenmanlarında yer almayan ve gitmek istediğini açıklayan Sosa, daha sonra kadroya dahil olarak çalışmalara başlamış ve Avusturya kampına da götürülmüştü.

Sakatlığını ve hastalığını gerekçe göstererek bu ülkedeki idmanlara katılmayan Arjantinli futbolcu, yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılarak İstanbul'a gönderilmiş ve bir süre A2 takımıyla antrenmanlara çıkmıştı.

Neşeli idman

Beşiktaş'ın antrenmanı neşeli bir ortamda gerçekleşti. Antrenmanın ilk bölümündeki pas çalışmaları sırasında futbolcular sık sık birbirine takıldı.

İlk bölümde tüm oyuncular el ele tutuşarak ortada iki futbolcunun baskısında pas çalışması yaptı. Bu çalışmayı başka uygulamalarla sürdüren siyah-beyazlılar, 4 takıma ayrılarak iki farklı bölümde yarı sahada çift kale maç oynadı.

Q7, Güneş'e sevindirdi

Çift kale maçta Ricardo Quaresma'nın attığı goller, teknik direktör Şenol Güneş'i de sevindirdi.

Antrenmanın son bölümünde bazı oyuncular şut çalışması yaptı.

Oğuzhan Özyakup sakatlandı

Beşiktaş'ta çift kale maç sırasında omzunun üstüne düşen Oğuzhan Özyakup sakatlandı.

Siyah-beyazlı oyuncu acı içinde yerde kalırken futbolcuya ilk müdahale sahada yapıldı. Daha sonra saha kenarına gelen Oğuzhan'ın sol omzuna buz tedavisi uygulandı. Oğuzhan'ın ciddi bir durumunun olmadığı bildirildi.

Gökhan Gönül katılmadı

Siyah-beyazlılarda bağırsak enfeksiyonu geçiren Gökhan Gönül, çalışmada yer almadı. Sakatlığı geçen Tolga Zengin ise takımla çalışmalara başladı.

Bu arada, antrenmanı Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de bir süre izledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz