Futbol

İşte Enes Ünal gerçekleri

04 Şubat 2014 Salı 14:13 - Son Güncelleme 04 Şubat 2014 Salı 15:15

Genç futbolcunun idmandan kovulduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Bursaspor'un umut vaadeden futbolcusu Enes Ünal'ın, Teknik Direktör Cristoph Daum tarafından idmandan kovulduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray maçı için Daum'un takıma yeniden dönen Volkan ve Sercan ile Tuncay'ı tercih etmesinin ardından Enes Ünal, 19 yaş altı futbol takımıyla maça çıktı.

Galatasaray mücadelesinin ardından yapılan antrenmanda ise futbolcular ikiye ayrıldı. Hafta sonu maça çıkan futbolcular yenilenme antrenmanı yaparken oynamayanlar çift kale maça çıktı.

Çift kaledeki futbolcu sayısını yeterli gören Cristoph Daum, 19 yaş altı takımıyla maça çıkan Enes'i de soyunma odasına gönderdi.

Bu durumun "Daum, Enes'i idmandan kovdu" şeklinde haberlere yansıması dikkat çekti.

Kulüp de açıklama yaptı

Bursaspor Kulübü de Enes Ünal ile ilgili haberlere açıklık getirdi.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Futbolcumuz Enes Ünal, 2 Şubat 2014 Pazar günü Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde oynanan U19 Elit Ligi Bursaspor – Bucaspor müsabakasında 90 dakika forma giymiş ve ertesi gün A Takımımızın öğle saatlerinde Özlüce Tesislerimizde yapmış olduğu antrenmana katılmıştır.

A Takımımızın Galatasaray ile oynamış olduğu maçta forma giyen futbolcularımızın yenileme antrenmanı yaptığı çalışmada, U19 takımında forma giyen futbolcumuz Enes Ünal da yer almıştır. Teknik kadromuz, bir gün önce U19 takımında forma giyen futbolcumuz Enes Ünal’a daha fazla yorulmaması için çalışmanın geri kalan kısmında kondisyon salonunda çalışma programı vermiştir.

Bursasporumuzun altyapısından yetişen ve geleceğin Bursaspor’unda önemli bir isim olacağına inandığımız futbolcumuz Enes Ünal’ın haberlerde yer aldığı gibi A Takım kadrosundan çıkartılması kesinlikle söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz