Futbol

İşte Riekerink'in derbi planı

20 Eylül 2016 Salı 16:21 - Son Güncelleme 20 Eylül 2016 Salı 13:28

Hollandalı çalıştırıcı, Beşiktaş'ı orta saha ve kanatlarda durdurmayı planlıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Beşiktaş derbisine yoğunlaştı. Hollandalı teknik adamın yardımcılarıyla birlikte Florya Metin Oktay tesislerinde Beşiktaş'ın son maçlarını izleyerek, analizler çıkardığı öğrenildi.

Galatasaray'da derbi mesaisi hız kesmiyor. Teknik Direktör Riekerink, yardımcılarıyla birlikte Beşiktaş'ı isim isim analiz ediyor.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon en kuvvetli yeri olan orta sahasına bu yıl kanatların da eklendiğini yardımcılarıyla analiz eden Jan Olde Riekerink'in, rakiplerini özellikle bu bölgede durdurmak istediği belirtildi.

Hollandalı teknik adam, ilk derbiyi oynanacağı Vodafone Arena'da takımının alacağı galibiyete büyük önem verirken, 3 puanla şampiyonluk yolunda da psikolojik bir destek almanın planlarını yapıyor.

Jan Olde Riekerink, derbiye orta sahada yine Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci ikilisiyle çıkmayı planladığı ve defansı değiştirmeyi düşünmediği bildirildi.

Riekerink'in, geçtiğimiz hafta kadroda yer almayan De Jong'u yedek kulübesinde maça başlatacağı ve karşılaşmanın gidişatına göre hamle oyuncusu olarak kullanabileceği gelen bilgiler arasında...  

Sarı-kırmızılılarda, sezon öncesi oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Lucas Podolski'nin tedavisinin devam ettiği ve derbiye yetişme olasılığının bulunmadığı öğrenildi.

Galatasaray derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü

Bu arada Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 24 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların daha sonra savunmaya yönelik pas egzersizleri üzerinde durduğu bildirildi.

Topa sahip olma çalışmalarıyla devam eden antrenmanın, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Bu arada 25 yaşına giren Norveçli futbolcu Martin Linnes'in doğum günü Brezilya usulüyle kutlandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz