Futbol

İşte Sow'un bonservis bedeli

18 Aralık 2013 Çarşamba 08:55 - Son Güncelleme 18 Aralık 2013 Çarşamba 09:22

Fenerbahçe Kulübü, Moussa Sow'un bonservis bedelini belirledi.

Bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin vazgeçilmez ismi olan Senegalli yıldız Moussa Sow'un Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'a transferinden eşiğinden döndü.

İngiliz ekibi Newcastle United, Moussa Sow'u transfer etmek için Fenerbahçe yönetiminin kapısını çaldı. Yapılan görüşmeler sonucunda iki kulüp yöneticileri 15 milyon Euro'luk bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Sow'a Premier Lig yolu gözükmüşken bu transfer Ersun Yanal'dan veto yedi.

Tecrübeli teknik adam, "Sow bu takımın çok önemli bir parçası. Sistemimiz içinde çok önemli bir yeri var. Ayrılmasını istemiyorum" dedi.

Değeri arttı

Fenerbahçe'deki performansı ile göz dolduran Moussa Sow için kulüp, 20 milyon avroya yakın bir bonservis bedeli belirledi. Sezon başında 15 milyon avroyu reddeden Fenerbahçe, oyuncunun performansının artması ile bu kararı aldı.

Fenerbahçe yönetimi, futbolcusunu kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Haberde, Ersun Yanal'ın bu oyuncunun satılmasını istemediği ancak kulüp manfaatleri ortaya çıkarsa olabileceğinin altı çizildi.

Yılın futbolcusu seçildi

Sow, ülkesi Senegal'de ise yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü. Chelsea forması giyen Demba Ba'nın da aday olduğu ödül, 269 puanla Fenerbahçe'nin yıldızına gitti.
 

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz