Futbol

İşte Trabzonspor'un transfer politikası

02 Mayıs 2014 Cuma 12:07 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2014 Cuma 12:10

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gelecek sezonun transfer politikasını belirlediklerini ifade ederek, "Mağlup olduğumuz zaman eğlenen değil, yapımıza ve ruhumuzu uygun oyuncuları kadroya katıp, bu zihniyette olan futbolcularla birlikte olacağız" dedi.

"4-5 FUTBOLCU ALACAĞIZ"
Yönetim olarak izleyecekleri transfer politikasını anlatan Yakup Aslan, Trabzonspor'un ruhunu hissedecek oyuncular topluluğu oluşturacaklarını vurgularken şunları söyledi:
"Sezon sonunda kaliteli ve yapımıza uygun 3-4 transfer yapmayı planlıyoruz. Gelecek sezon şampiyonluk için mücadele edecek bir takım oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor."

ZEKİ YAVRU SORUNU
Trabzonspor'un bu hafta içinde yaptığı antrenmanlarda sakat olduğu için bordo mavili takımla birlikte çalışmayan Zeki Yavru'nun Bursaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Son haftalarda orta sahada sergilediği performansla dikkat çeken Zeki Yavru'nun teknik sorumlu Hami Mandıralı ile konuşarak, "Takımımı yalnız bırakmak istemiyorum" dediği belirtildi.

MALOUDA'NIN GÖZÜ MANDIRALI'DA
Eşinin rahatsızlığı nedeniyle birkaç kez ülkesine gidip dönen Fransız futbolcu Malouda, yaklaşık 2 haftadır takımla birlikte yaptığı antrenmanlardan sonra gözünü teknik sorumlu Hami Mandıralı'ya çevirdi. Bursaspor maçı öncesi Hami Mandıralı'dan forma isteyen Malouda'nın bu istemine sıcak bakıldığı öğrenildi. Antrenmanlarda oldukça hırslı olan ve takım arkadaşları ile de uyumu dikkat çeken yıldız oyuncunun ligin kalan haftalarında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

BURSA YOLCULUĞU
Trabzonspor, Bursaspor ile yapacağı maç için THY'ye ait özel uçakla Trabzon'dan Bursa'ya hareket edecek. Bu arada teknik sorumlu Mandıralı ve bordo mavili futbolculardan Özer Hurmacı, saat 16.30'da Bursa'da TS Club mağazasının açılışına katılacak.

Etiketler : Trabzonspor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz