Futbol

Jailson'dan sağlık sorunu iddialarına cevap

16 Ekim 2018 Salı 17:09 - Son Güncelleme 16 Ekim 2018 Salı 17:11

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jailson, sarı lacivertlilerle kupa kazanıp tarihe geçmek istediğini söyledi. Genç oyuncu sağlık sorunları olduğu yönündeki haberleri, "Sahada benim kadar koşan bir oyuncunun kalbinde problem olamaz" diyerek yalanladı.

Jailson, kulüp televizyonuna konuştu; Fenerbahçe'nin kariyeri için büyük bir adım olduğunu söyledi.
Havaalanında taraftarların karşılamasını "muhteşem" olarak nitelendiren Jailson, "Burada taraftarları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe'de kupa kazanıp tarihe geçmek istiyorum" dedi.

Genç oyuncu, Türkiye'de futbol anlayışının farklı olduğunu ve buna uyum sağlamaya çalıştığını belirtti, yakın zamanda daha iyi bir oyun sergileyeceğini söyledi.

Kalbinde sorun olduğu haberlerini yalanlayan Jailson, "Takım doktorları kontrollerimi yaptı ve onlara güveniyorum. Sahada benim kadar koşan bir oyuncunun kalbinde problem olamaz" diye konuştu.

Brezilyalı oyuncu, Teknik Direktör Cocu'nun iyi bir antrenör olduğunu kaydederek, "Başarılı olması için zaman gerekiyor. Oyuncular yeni ve kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Genç oyuncularla yakından ilgilenen biri ve benim de başarılı olmama yardımcı olacaktır" dedi.

Takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini ifade eden Jailson, "Üzerimizde baskı var ve bunu aşmak için çalışıyoruz. Sivasspor maçının önemi bu açıdan çok büyük. Orada alacağımız galibiyet bize büyük bir özgüven katar" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz