Futbol

"Jailson'un golü bizi yarışın içinde tuttu"

31 Aralık 2019 Salı 12:04 - Son Güncelleme 31 Aralık 2019 Salı 12:06

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, ligin ilk yarısını istedikleri puanda bitiremediklerini söyledi. Tecrübeli oyuncu, Jailson'un Rize deplasmanında attığı golün önemine de değindi. Emre, "O gol bizi yarışın içinde tuttu" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, 2-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısını değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Puan olarak tam istediğimiz noktada olmasak da oyun anlamında bazı maçlarda seviyemizi yakaladık. Daha iyi bir puanda bitirebilirdik” dedi.

Emre Belözoğlu, ilk devrede yaptıkları hataları tekrarlamamaları durumunda şampiyon olabileceklerini kaydetti.

Deplasmanda 9 maçta sadece 3 galibiyet elde etmelerini de yorumlayan 39 yaşındaki oyuncu, "Dış saha performansımız daha iyi olmalı. İnşallah Çaykur Rizespor maçı, güzel bir başlangıç olur." şeklinde konuştu.

Rize'de 3 puanı getiren golü atan Jailson'dan da övgüyle söz eden Fenerbahçe kaptanı, "Jailson çok enteresan bir oyuncu. Farklı mevkilerde de oynayabilen, çok iyi bir takım oyuncusu. Bizi rahatlatan, en azından camiayı sezonun içinde tutan bir gol attı diye düşünüyorum" dedi.

Öncelikle iyi bir kamp dönemi geçirmeleri gerektiğini vurgulayan Emre Belözoğlu, “Ligin ikinci yarısı, ilk yarısına göre her zaman daha zor geçer.” ifadesini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz