Futbol

Junior Caiçara'dan ilk

21 Aralık 2021 Salı 19:26 - Son Güncelleme 21 Aralık 2021 Salı 19:40  |  Kaynak : AA

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği GZT Giresunspor'u 3-1 yenen Medipol Başakşehir'in 2. golü Junior Caiçara'dan geldi. Bu gol, Brezilyalı oyuncunun turuncu-lacivertli ekipteki ilk golü olarak kayıtlara geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği GZT Giresunspor'u 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça yükseltti.

Turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğe gelmesinin ardından oynadığı 10 maçta, 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Son 10 maçında 26 puan toplayan İstanbul ekibi, bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltti. Giresunspor ise 22 puanda kaldı.

Turuncu-lacivertli ekip, ilk yarının son maçında Trabzonspor'a konuk olurken, GZT Giresunspor ise evinde Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Ömer Ali Şahiner cezalı duruma düştü

Medipol Başakşehir'de bu maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Ömer Ali Şahiner, Giresunspor maçında da sarı kart görüp cezalı duruma düştü.

Ömer Ali, turuncu-lacivertli takımın gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Junior Caiçara Başakşehir'deki ilk golünü attı

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı oyuncusu Junior Caiçara, turuncu-lacivertli forma altında ilk golünü Giresunspor'a attı.

2016-2017 sezonu devre arasında Başakşehir'e transfer olan Caiçara, takımıyla ilk kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz