Futbol

Kadıköy'de iptal edilen gol isyanı!

30 Kasım 2013 Cumartesi 22:09 - Son Güncelleme 30 Kasım 2013 Cumartesi 23:01

Fenerbahçe'nin derbinin 2. yarısında bulduğu gol faul gerekçesiyle iptal edildi.

Kadıköy'de oynanan ve nefesleri kesen derbi tartışmalı pozisyonlarıyla da çok konuşulacak. Fenerbahçe'nin derbinin ikinci yarısında bulduğu ancak faul gerekçesiyle iptal edilen golü en çok tartışılan pozisyonlardan biri oldu. Emenike'nin Beşiktaş'lı Sivok'a attığı kafa sonrası Çakır'ın kırmızı yerine sarı kart göstermesi de derbide çok tartışıldı. 

İptal edilen gol

Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Caner Erkin'in kullandığı serbest atışta altı pas içerisinde topa yükselen Fenerbahçeli Dirk Kuyt ile Beşiktaşlı Tolga Zengin'i geçip Atiba'nın dizinden sekerek filelere gitti.

Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar, ağlara giden topa sevinirken hakem Cüneyt Çakır, düdüğünü çalarak Kuyt'ın yükselirken kaleci Tolga'ya faul yaptığını işaret etti. Pozisyonun ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar, hakem Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdiler.

Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyonlar

Mücadelede bir başka tartışmalı pozisyon daha yaşandı. Caner'in kullandığı köşe atışında Motta'nın ön direkteki müdahalesinin ardından Fenerbahçeli oyuncular penaltı beklentisi içerisine girdi. Hakem Cüneyt Çakır, pozisyonda 'devam' kararı verdi. Çakır, son anlarda Kuyt'ın şutunda Motta'nın müdahalesine ve Beşiktaş hücumunda Egemen'in ceza sahası içerisindeki müdahalesiyle ilgili penaltı beklentilerine de cevap vermedi.

Emenike-Sivok arasında gerilim

Beşiktaş ise Emenike'nin Sivok'a attığı kafa sonrası Çakır'dan kırmızı kart bekledi. Ancak Cüneyt Çakır, pozisyonda Emenike'ye kırmızı yerine sarı kart gösterince Beşiktaş'tan tepki aldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz