Futbol

Karabükspor 1 puandan mutlu

04 Kasım 2013 Pazartesi 16:29 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 16:32

Gölbek: "Kazanabilirdik, ancak 1 puan da iyi."

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, golsüz berabere kaldıkları Beşiktaş'tan alınan 1 puanın iyi olduğunu, maçtan galip de ayrılabileceklerini söyledi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın özellikle ikinci yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını anlattı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynayan kaliteli bir takım olduğunu belirten Gölbek, "Rakibimiz karşısında iyi futbol ortaya koyduğumuza inanıyoruz. Beşiktaş'tan alınan bir puan iyi ancak sahadan galip de ayrılabilirdik. Bulduğumuz net pozisyonlar vardı. Bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzde Çaykur Rizespor maçı var. Bu maç Karadeniz derbisi niteliğinde. Her iki takımın taraftarları bu maça yoğun ilgi gösterecektir. Biz bütün bunlar göz önünde bulundurularak, yetkililerden bu derbiyi taşıyabilecek kalitede ve tecrübede bir hakemin verilmesini rica ediyoruz" diye konuştu.

Gölbek, Çaykur Rizespor karşısında taraftarlarına çok iş düştüğünü, onların desteğiyle sahadan galip ayrılacak güce sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz