Futbol

Karabük'te puanlar paylaşıldı

26 Ekim 2013 Cumartesi 19:27 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 19:31

İki takım cephesinden maçın değerlendirmesi.

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, "Bu kadar iyi oynayıp kazanamamak hem takım üzerinde hem genel atmosferde baskı yapıyor" dedi.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, birçok gol pozisyonuna girdiklerini ve kaçırdıklarını söyledi.

Kaçırdıkları pozisyonların takımı demoralize ettiğini belirten Kafkas, "Bu kadar iyi oynayıp kazanamamak hem takım üzerinde hem genel atmosferde baskı yapıyor. Attığının fazlasını kaçıran bir Kardemir Karabükspor vardı. Fazla söyleyecek bir şey yok" diye konuştu.

Futbolculardan Samba Sow ise iyi mücadele ve futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, "Fakat futbolda böyle şeyler olabiliyor. Sadece bir gol atabildik, bugün birçok gol pozisyonundan yararlanamadık. Bu maçı almamız gerekiyordu. Dediğim gibi bu futbol böyle şeyler oluyor. 1 puan aldığımız için üzgünüz" ifadesini kullandı.

Erkan Kaş da iyi oynayıp galip gelemediklerini, üzerlerinde bir şansızlık olduğunu, önlerindeki Beşiktaş maçında bu şanssızlığı kırmak istediklerini kaydetti

Medical Park Antalyaspor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçın ilk yarısının dengeli geçtiğini anlatarak, şunları söyledi:

"Maçı ikiye ayırmak gerekir. 'penaltıdan önce, penaltıdan sonra' diye. ilk yarı dengeli geçti, ikinci yarı iyi oynamaya başladık, sonra bir penaltı kararı çıktı. Biz, oyunu eşitlemek için hamle yaptık, oyuncularımız öne çıktı. Biliyorsunuz bu da Kardemir Karabükspor'un istediği bir sistemdir. Arkası boşta kalan takımlara karşı iyi oynuyorlar. Bu arada bir iki net pozisyona girdiler. Kalecimiz Hakan gerçekten çok iyi kurtarışlar yaptı. Maç saat 2'de olunca biz zaten oyunu göremedik, karşı taraftan çok güneş geliyor. Oyuncularımızın da biraz performansı düştü. Biz, gündüz maçları oynansın istiyoruz ama kulübeleri güneşe karşı yapmaktan vazgeçelim. Bu ülkede bazı şeyleri değiştirelim."

Oyunculardan Serkan Balcı da kendi açılarından iyi bir mücadele olduğunu vurgulayarak, "Pozisyon açısından onlar daha iyiydi. Maç gidip geldi. Bir puan almak bizim için avantaj. İki takımı da tebrik ediyorum. Top benim karnıma çarptı, orta hakem vermedi ancak arka hakem penaltı verdi. O da nasıl gördü bilmiyorum, arkada kalmıştı. Saçma sapan bir penaltı oldu diye düşünüyorum" dedi.

Zeki Yıldırım da iyi mücadele eden her iki takımı da kutladığını belirterek, zor bir deplasmandan puan aldıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz