Futbol

Karaca: Kazanamadığımız için üzgünüz

16 Eylül 2018 Pazar 23:02 - Son Güncelleme 16 Eylül 2018 Pazar 23:06

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca, "İlk yarı ve ikinci yarı önemli pozisyonlarımız vardı ama maçı ne yazık ki kazanamadık." dedi.

Karaca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zamanından, ekmeğinden ayırıp bu maça gelip kendilerine 90 dakika destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Maçın genelinde oyunu kontrol ettiklerini ifade eden Karaca, "İlk yarı ortada maç oldu. İkinci yarı ise biz daha istekliydik. İlk yarı ve ikinci yarı önemli pozisyonlarımız vardı ama maçı ne yazık ki kazanamadık." diye konuştu.

İlk 45 dakikanın ardından soyunma odasında oyuncularla konuştuklarını aktaran Karaca, "Oyunculara 'Üç maçı son dakikalarda kaybettik. Siz de bu maçı çevirebilirsiniz. Çıkın mücadele edin.' dedik ama kazanamadığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Oyuna sonradan dahil ettikleri futbolculardan bekledikleri katkıyı alamadıklarına dikkati çeken Karaca, "Süleyman Koç için değişiklik kağıdını verince golü bulduk. Biraz daha oyuna girenlerden beklenti yüksekti. Ne olursa olsun mağlup durumda risk almak zorundayız. Daha ofansif oyuncuları oyuna aldık ama kazanamadık." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz