Futbol

"Karaman ile gönül bağımız var"

16 Mayıs 2019 Perşembe 13:28 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2019 Perşembe 15:28

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, “Beşiktaş maçına her zamanki gibi kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi. TRT SPOR’a konuşan Sağıroğlu, Ünal Karaman ile gönül bağları olduğunu ve kağıda dökülmesinin çok önemli olmadığını belirtti.


Hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor'da Ömer Sağıroğlu, derbilere alışık olduklarını belirterek Beşiktaş maçı öncesinde takımın havasının da gayet iyi olduğunu söyledi.

TRT SPOR'a konuşan Sağıroğlu “Takımımızın havası oldukça iyi. Biz bu derbilere alışığız. Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında her zaman üst seviyede heyecan olmuştur. Bu maçta da üst seviyede heyecan olacaktır. Konyaspor maçında 3 puan alsaydık bu maçın özelliği daha farklı olacaktı. 3.’lüğümüz içten bile değildi. Bu tabii ki derbi maçın özelliğini asla bir tarafa koymaz. Her zaman için Beşiktaş-Trabzonspor maçları heyecanlandır ve seyirciye de keyif verir. Bu maçta aynı şekilde olacaktır” dedi.

Beşiktaş'ın başında Şenol Güneş'in olmasının kendileri açısından tatlı bir tesadüf olduğunu söyleyen Ömer Sağıroğlu, ancak söz konusu Trabzonspor Beşiktaş maçları olduğunda teknik direktör isimlerinin önemli olmadığını belirtti.

“Takımda en az 6-7 tane Trabzonlu genç olmalı”

Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor'un iyi yönetildiğini ve gençlere önem vererek devam edeceklerini kaydetti:

“Gençlerle devam, Trabzonspor’un önce kendisi olması lazım. Tarihte de böyleydi. Kendisi olarak zaten bu zamana kadar başarılı oldu. Bugünkü amacımız da Trabzonlu oyuncu sayımızı 4-5 değil en az 6-7 yapmak”

“Ünal Karaman bizden biri”

Sağıroğlu, Trabzonspor'da en çok merak edilen konuya cevap vererek Ünal Karaman ile gelecek sezonda kesinlikle yollarına devam edeceklerini bildirdi:

“Ünal Karaman bizden birisi. Yani Karaman ile devam edecek olduğumuz konuşulmamalıdır”

Ömer Sağıroğlu, son olarak aidatlarını yatırmayan üyelerin hakkının 22 Mayıs tarihinde dolacağını ve aidatları ödememeleri durumunda üyeliklerinin kesinlikle düşürüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz