Futbol

Karaman'dan Umut açıklaması: Kulübede kendisiyle konuştum

19 Ocak 2019 Cumartesi 19:25 - Son Güncelleme 19 Ocak 2019 Cumartesi 19:39

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kalan İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "İyi bir maç çıkardık" dedi. Futbolcusu Umut Bulut'un oyundan alınması sonrası yaşadığı üzüntüye de değinen Karaman, "Kulübede kendisiyle konuştum...Söylediklerimi anlayınca daha mutlu oldu" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karaman, Antalyaspor maçında oyunun hakiminin kendileri olduğunu savundu. 

Son maçlarda kazandıkları puanlara bakarak, gelecek haftalarda tehlikeli bölgeden uzaklaşacaklarına inandığını dile getiren Karaman, "Skor getirecek gol vuruşunu yapamadık. Bana göre zevkli bir maç oldu. İyi maç çıkardık." diye konuştu.

 "Kulübede kendisiyle konuştum"

Öte yandan Karaman, futbolcusu Umut Bulut'un oyundan alınması sonrası yaşadığı üzüntüyü aktardı.

Teknik adamların maç içinde istediği dakikada değişiklik yapabileceğini, oyuncuların da bu düşünceye sahip olması gerektiğini vurgulayan Karaman, "Kulübede kendisiyle konuştum. 'Sen kötü oynadın diye oyundan çıkmadın ki? Değişiklik yapacağız.' dedim. Söylediklerimi anlayınca daha mutlu oldu." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz