Futbol

Karanlık konuştu: At kanı kullanmadık

23 Aralık 2013 Pazartesi 16:22 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 16:27

Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıklarla ilgili yapılan spekülasyonlara cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, tedavi ettikleri futbolcuların, bir daha aynı bölgeden sakatlık yaşamadıklarını söyledi.

Ertuğrul Karanlık, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, son dönemde Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıklarla ilgili yapılan spekülasyonlara değindi. Hep adale sakatlıkları yaşandığının yazıldığını belirten Karanlık, şu ifadeleri kullandı:

"Adale sakatlıkları yazıldı çizildi ve arkadaşlarla oturduk istatistik yaptık. 10 futbolcu adale sakatlığı yaşamış, 3'ü birinci, 6 tanesi ikinci, 1'i de üçüncü derece yırtık. Şimdiye kadar 3 tane birinci derece yırtık yaşadık ve bir hafta içinde takıma verdik. Altı tane ikinci derece yırtık yaşadık, 10-12 gün içinde takıma verdik, en fazla bir maç kaçırdılar. Oğuzhan da üçüncü derece yırtık yaşadı ve 3 maç kaçırdı."

"Tedavi yaptığımız futbolcular, aynı yerden sakatlanmadı" diyen Karanlık, "Geçen sezon herkes 'Almeida sakat, bel fıtığı' diyordu. Evet var ama biz maçlar başlamadan önce belden 16 tane iğne yaptık. Bugüne kadar de bir maç gribal enfeksiyon nedeniyle, bir maç da cezası nedeniyle oynayamadı. Yazılanlar gibi at iğnesi, at kanı falan da kullanmadık" ifadelerini kullandı.

Karanlık, Atiba Hutchinson'ın milli takımdan geldiğinde arka adale ağrılarından bahsettiğini belirterek, "Asıl sıkıntının belde olduğunu söyledik. Bir hafta zaman istedi sonra bizim tedaviyi kabul etti ve oynamaya başladı" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz