Futbol

Kartal'a müjde!

07 Ocak 2014 Salı 12:15 - Son Güncelleme 07 Ocak 2014 Salı 12:39

Brezilya'dan gelen haber siyah-beyazlıları hayli sevindirecek.

Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, Ronaldinho hakkında açıklamalar yaptı.

İspanyol basınına konuşan Kalil, “Ronaldinho’nun menajeri bana mesaj atıp, Beşiktaş ile görüşmelerinin hızlı bir şekilde olduğunu belirtti. Ronaldinho seviyesinde biri gitmek isterse gider.

Beşiktaş’ın Ronaldinho’ya sunduğu teklif çılgınca. Bir yıllık 6 milyon euro veriyorlar. Bizim bu seviyeye çıkmamız imkansız. Biz de ona teklifimizi sunacağız ama kabul edeceğini sanmıyorum.” dedi.

Ronaldinho'dan Beşiktaş'a "10 şart" iddiası

Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmek için ailesine uçak biletinden, özel şoförüne ve hizmetçisine kadar 10 şart koştuğu iddia edildi.

İspanyol spor gazetelerinden Marca, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmek için 10 şart öne koyduğunu öne sürdü.

Ronaldinho'nun şartları şu şekilde sıralandı:

Sezon başına 6 milyon avro maaş, ödemelerde 2 aydan fazla gecikme olması halinde yüzde 8'lik ceza ödenmesi, 1 yıldan sonra başka kulübe transfer hakkı, kişisel sponsor hakkı, kazanılacak kupalar için prim, forma satışlarından yüzde, kulüp tarafından ödenecek ve kendisine tahsis edilecek bir sabit, bir cep telefonu, özel işlerini yürüten kişinin masraflarının Beşiktaş kulübü tarafından karşılanması, Beşiktaş kulübü tarafından benzin dahil tüm masrafları karşılanan arabalı bir şoför, ailesi ile Brezilya'ya gidebilmesi için yılda 7 uçak bileti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz