Futbol

Kartal'da 3 isim yolcu!

09 Ekim 2013 Çarşamba 09:50 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 16:02

Beşiktaş'ta devre arasında takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye başladı.

Ligde henüz 7 hafta geride kalmasına karşın Siyah-Beyazlılar, devre arasında takımdan gönderilecek isimleri belirlemeye başladı.

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Gökhan Süzen ve Dentinho’nun yanı sıra Mehmet Akgün de gönderilecek isimler içinde başı çekiyor. Sözleşmesinde 8 milyon Avro karşılığında bonservisi alınabilir maddesi bulunan Dentinho, ocak ayından Shakhtar Donetsk’e geri gidecek. Bu isimlerin yanı sıra Sezer Öztürk ve Pedro Franco da kiralık olarak yollanabilir. 

Bir yıldız daha takıma katılıyor

Bu arada, Beşiktaş’ın sezon öncesinde fıtık ameliyatı geçiren yıldızı Filip Holosko formasına kavuşmak için gün sayıyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in, Hajduk Split karşısında oynatmayı düşündüğü Slovak futbolcu, beklenen performansı ortaya koyarsa ilk 11’e doğru yol alacak. Milli Takım arasından sonra Bilic’in ilk etapta ikinci yarılarda şans vermeyi düşündüğü Holosko, eski formunu yakalarsa tıpkı geçen yıl olduğu gibi 11’in değişilmezleri arasına girme şansını da yakalayacak.

Ancak Holosko’nun ilk 11’e girmesi Bilic’i sıkıntıya da sokacak. Hırvat teknik adam, Slovak futbolcuyu forma verirse, sürekli şans tanıdığı yabancılardan birini tribüne göndermek zorunda kalacak

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz