Futbol

Kartal'da zorunlu rotasyon!

02 Aralık 2015 Çarşamba 12:44 - Son Güncelleme 02 Aralık 2015 Çarşamba 11:02

Cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle Şenol Güneş, kadroda rotasyona gidiyor.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a mağlup olup zirveyi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta gözler, Kayserispor maçına çevrildi. Bu sezon oynadığı 13 lig maçına da ideal kadroyla çıkan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, ilk kez Kayseri deplasmanında ciddi bir rotasyona gitmek zorunda kalacak.

Siyah-beyazlılarda Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Adem Gülüm, en az 15 gün daha forma giyemeyecek. Bu sezonun en formda ismi Oğuzhan Özyakup ile son haftalarda skora etki etmeye başlayan Quaresma da kart cezalısı olduğu için Kayserispor'a karşı mücadele edemeyecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Oğuzhan'ın yokluğunda Necip Uysal'a görev vermesine kesin gözüyle bakılırken, son 2 maçtır yedek kulübesinde oturan Gökhan Töre de bu zorlu deplasmanda ilk 11'deki yerini alacak.

Ersan Gülüm'ün yokluğunu Tosic'le kapatmaya çalışan Güneş, Sırp oyuncunun performansından memnun olmadığı için hafta boyunca yapılacak çalışmalarda stoper arayışlarını sürdürecek.

Tecrübeli hocanın Rhodolfo'nun yanında kimi oynatacağına, Milosevic'in antrenman performansına göre karar vereceği öğrenildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz