Futbol

Kartal'dan Chelsea'nin yıldızlarına kanca

08 Aralık 2014 Pazartesi 15:48 - Son Güncelleme 08 Aralık 2014 Pazartesi 16:11

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Chelsea'nin genç yıldızlarının peşinde.

Devre arasında kadrosunu 1-2 isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş için İngiltere'den transfer iddiası geldi.
Slaven Bilic yönetimindeki Beşiktaş'ın Elche'de kiralık olarak forma giyen Chelsea'nin 19'luk oyuncusu Mario Pasalic için 'resmi' teklif yaptığı ifade ediliyor.

La Liga temsilcisi Elche'de top koşturan Pasalic'i Ocak ayında renklerine bağlamak isteyen siyah beyazlıların, Hırvat Milli Takımı'nda da oynayan golcüde ısrarcı olduğu kaydedildi.

Elche'de 9 karşılaşmaya çıkan ancak fileleri havalandıramayan Pasalic, sezon başında Jose Mourinho'nun ekibine katılırken; tecrübe kazanması için kiralık gönderilmişti.

Hırvat futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen 1995 doğumlu isim, 3 milyon pound karşılığında geldiği Hajduk Split'te kalitesini konuştururken 32 maçta 11 gol atmıştı.

Bir iddia da Zouma

Pasalic haberinin yanı sıra Beşiktaş'ın bir diğer bombasının da Kurt Zouma olduğu bildirildi. Jose Mourinho'nun, Chelsea'de düzenli olarak forma şansı bulamayan stoperin kiralanması için rapor verdiği ancak satılmasına sıcak bakmadığı kaydedildi.

Siyah beyazlıların, 20 yaşındaki Zouma'yı ilerleyen günlerde duyurabileceği yazılırken, hem Pasalic hem de Zouma'nın Beşiktaş'a çok yakın olduğu vurgulandı.

Beşiktaş 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi de Ocak ayında transfer yapacaklarını doğruladı. Öncelikle sağ bek isteyen siyah beyazlıların yapacağı hamleler şimdiden merak uyandırmaya başladı.
 

(SPORX)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz