Futbol

Kartal'ın devre arası transferi kayıp

06 Ocak 2014 Pazartesi 11:22 - Son Güncelleme 06 Ocak 2014 Pazartesi 11:28

Beşiktaş, geçen sezon devre arasında yaptığı 4 transferden de verim alamadı.

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, geçen sezon ortasında gerçekleştirdiği transferlerden istediği verimi alamadı.

Siyah-beyazlılar, geçen sezonun devre arasında Brezilyalı Bruno Dentinho, Senegalli Mamadou Niang ile Türk oyuncular Gökhan Süzen ve Sinan Kurumuş'u transfer etti.

Dentinho ve Niang siyah-beyazlı takıma kiralık olarak gelirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Gökhan Süzen ve MKE Ankaragücü'nde forma giyen Sinan Kurumuş ise bonservisleriyle takıma katıldı.

Dentinho 8 maça çıktı

Siyah-beyazlıların Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından kiraladığı Bruno Dentinho, geçen sezonun ikinci yarısında 6, bu sezon ise sadece 2 maç olmak üzere ligde toplam 8 kez forma giyebildi. Bu sezon ligin ilk yarısının bitimiyle Dentinho ile yollar ayrılırken, Brezilyalı futbolcu sadece 257 dakika forma giydiği Beşiktaş'tan gol atmadan Ukrayna'ya gitti.

Niang 3 golle ayrıldı

Katar'ın All Sadd kulübünden kiralanan Mamadou Niang ise 10 maçta toplam 726 dakika sahada kaldı. Beşiktaş'a 3 gol kazandıran Senagalli futbolcuyla sezon sonunda yollar ayrıldı.

Sinan Kurumuş sadece 2 maça çıktı

MKE Ankaragücü'nden alınan genç oyuncu Sinan Kurumuş ise geçen sezonun ikinci yarısında ligde sadece 2 maçta, 113 dakika forma giyebildi. Forvette yer alan Sinan, bu sezon başında ise PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'a kiralandı.

Gökhan Süzen çare olmadı

Siyah-beyazlıların savunmanın solunda İsmail Köybaşı ve Uğur Boral'ın ciddi sakatlıklarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Gökhan Süzen de beklenen performansını ortaya koyamadı.

Geçen sezon alternatifsiz olduğu bölgede ligde 12 maça çıktı. Yeni sezonda teknik direktör Slaven Bilic'in gözüne giremeyen Gökhan Süzen, uzun süre kadroya alınmadı, daha sonra da kadro dışı bırakıldı.

En verimlileri Yusuf Şimşek ve Ernst

Beşiktaş'ın son dönemde devre arasında yaptığı transferlerden en çok verim aldıkları Fabian Ernst ile Yusuf Şimşek oldu.

2008-2009 sezonunun devre arasında transfer edilen Ernst ve Yusuf, ikinci yarıda gösterdikleri performanslarla siyah-beyazlı takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz