Futbol

"Kaybettiğimiz puanları kazanmak istiyoruz"

10 Ekim 2013 Perşembe 14:21 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 14:25

Basser: "Üst sıralar için çok çalışmamız gerekiyor"

Bursaspor'un başarılı sağ beki Basser, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Basser, Kaybettiğimiz puanları kazanmak istiyoruz dedi.
Forma şansı bulduğum için çok mutluyum diyen Basser, Sezon başında çok fazla oynama şansı bulamadım. Formayı kaptıktan sonra performansım yüksek seviyede. Böyle devam etmesini diliyorum. Kaybettiğimiz puanları kazanmak için çaba sarfedeceğiz. Benim için forma giymemek zor bir zamandı. Eski takımımda da burada da 11'de hep forma giyen bir futbolcuydum. Beni bu durum daha çok hırslandırdı. Takımın kötü gidişinde birşey yapamamak beni üzdü. Şu anda ise forma giydiğim için çok mutluyum diye konuştu.

AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM

Bir gazetecinin, O dönemde ayrılmayı düşündün mü sorusuna Basser, Ben hiçbir zaman Bursaspor'dan ayrılmayı düşünmedim. Böyle bir yorumum da olmadı. Her zaman hocamızla görüşmem söyleniyordu. Ama böyle bir istekte bulunmadım. Hocam beni kendisi gördü ve bana forma şansı verdi yanıtını verdi.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Sezon sonunda Bursaspor nerede olur sorusuna ise tecrübeli futbolcu, Bursaspor çok büyük bir takım. Özellikle bu sezon kötü başlangıç yaptık ama takımımız kendisine güvenen futbolculardan oluşuyor. Bu sezon benim görüşümce üst sıralarda bitireceğiz. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor. Son zamanlarda iyi gitmeyen maçlarımız oldu ama önümüzde çok maç var. İyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum cevabını verdi. 

BURSASPOR'DA OYNAMAKTAN MUTLUYUM

Hedefleriyle ilgili açıklamada bulunan Basser, Bunları söylemem için çok erken. Çünkü herkesin bildiği gibi sezon sonunda kontratım bitiyor. Burada olmaktan mutluyum ve kalmak isterim. Şu an bu düşünceler çok erken. Önümüzdeki maçlara konsantre olmak istiyorum. Kulüp kontratımı uzatmak isterse seve seve kabul ederim. Ama yabancı kontenjanından dolayı çok iyi isimler de kadroya giremeyebiliyor şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz