Futbol

Kayseri Erciyesspor taraftarlarından protesto

31 Ekim 2013 Perşembe 16:49 - Son Güncelleme 31 Ekim 2013 Perşembe 16:53

Taraftarlar, TFF Kayseri Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyessporlu bir grup taraftar, takımlarına haksızlıklar yapıldığını  iddia etti.

TFF Kayseri Bölge Müdürlüğü önünde toplanan Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneğine üye bir grup, sloganlar atarak, TFF yönetimini istifaya davet etti.

Derneğin Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, takımlarının geride kalan haftalarda çeşitli nedenlerden dolayı puan kayıpları yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

"Uzun bir aradan sonra Kayseri şehri 2 takımla Spor Toto Süper Lig'de temsil edilmeye başlanmış ve akabinde yine bazı çevrelerce '2 takımı kaldırmaz'' söylentileri kasıtlı olarak yayılmıştır. Bütün bu söylentilerin üzerine de TFF Merkez Hakem Komitesi tarafından atanan hakemlerin hatalı yönetimi 'Kayseri'ye topyekun bir saldırı mı var ?' düşüncesini akıllara getirmektedir. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki Erciyesspor bir leylek tarafından Spor Toto Süper Lig bacasından bırakılmış bir takım değildir. Bileğinin hakkıyla şampiyon olmuştur. Kayseri'ye ikinci takım leyleğin bir lütfu değildir."

Hakem hataları nedeniyle takımlarının ligin alt sıralarında yer aldığını iddia eden İncialan, "Hakem hataları her zaman olmuştur ve olmaya da devam edecektir. İnsanın olduğu her yerde hata olacağının bilincindeyiz. Fakat hataların boyutu ve zamanını incelediğimiz zaman şeytanın avukatlığını yapmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Saha içindeki mücadelede hakkımızla kaybetmek bizi hiç bir zaman üzmüyor. Fakat kurallarda bize farklı, rakibe farklı bir standart uygulandığında içimizdeki adalet duygusu sınıfta kalıyor" diye konuştu.

Taraftarlar açıklamanın ardından bölge müdürlüğünün önüne siyah çelenk bırakarak, olaysız bir şekilde dağıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz