Futbol

Kayseri'de "Kutlu" dönem başladı!

08 Mart 2016 Salı 10:46 - Son Güncelleme 08 Mart 2016 Salı 13:28

Kayserispor'da Hakan Kutlu dönemi resmen başladı.

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un 1,5 yıllığına anlaşmaya vardığı teknik direktör Hakan Kutlu, görevine başladı.

Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, basın sözcüsü Ahmet Yıldız, yönetici Rıfat Pehlivan ve teknik direktör Hakan Kutlu katıldı.

Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, takımı genç ve hırslı bir teknik direktöre emanet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kutlu ile takımın ligde alt sıralardan kurtulacağına inandıklarını belirten Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Bugün kulübümüz için çok önemli bir gün. Teknik direktörlük için Hakan Kutlu ile anlaşmış bulunmaktayız. Bu birlikteliğin oluşmasında hocamızın göstermiş olduğu kazanma ve başarma hırsı bizim için en önemli etken oldu. Bu imza töreni Spor Toto Süper Lig'de başarıyla geçecek daha nice seneler içinde ilk adım olacaktır."

Kutlu ise Kayserispor'da çalışacak olmanın sevincini yaşadığını ifade etti.

Kayserispor'un ligde kalacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Kutlu, şunları kaydetti:

"Sayın başkan ve yönetim kuruluna bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Kayserispor daha önceden de çalışmak istediğimiz, beğendiğimiz, ilgiliyle takip ettiğimiz camiaydı. Oyuncu kadromuza güveniyorum. Birliktelik sağlayarak takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. İnşallah, bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah, camiamız için hayırlı olur. Önümüzde 10 maçlık süreç var. Hedefimiz ligde kalan puana ulaşabilmek. Bunu başarmak için mücadele vereceğiz."

-"Biz her takımla 3 puan mücadelesi vereceğiz"

Hafta sonu Fenerbahçe'ye konuk olacaklarını dile getiren Kutlu, kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini ancak rakiplerinden çekinmediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin kaliteli bir takım olduğuna dikkati çeken Kutlu, "Son haftalarda hem iyi futbol oynayıp hem de galibiyetler alıyorlar. Ancak biz de pozisyonumuz gereği can derdindeyiz. Biz her takımla 3 puan mücadelesi vereceğiz. Oradan Kayserispor'un alacağı puan ya da puanlar sürpriz sayılmamalı. Kayserispor'un oyuncu kalitesi bakımından şu an bulunduğu yeri hak etmeyen futbolcu grubu var. İstanbul'dan bu takımın getireceği puan ya da puanlar tesadüf sayılmaz. Oraya da kazanmak için gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz