Futbol

"Kazandığımız için çok mutluyum"

06 Mayıs 2019 Pazartesi 23:30 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2019 Salı 09:06

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 4-2 kazandıkları maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-2 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için önemli bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirterek, "Camiamız ve oyuncularımız adına kazanmak güzel. Kazandığımız için çok mutluyum." dedi.

Ünal Karaman, bir basın mensubunun 33. haftada sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçının saatinin 19.00'da olmasının bugünkü maçta olduğu gibi tribünleri etkileyip etkilemeyeceğine yönelik sorusu üzerine de şu ifadeleri kullandı:

"Bazen sevgi fedakarlık gerektiriyor. Fedakarlık noktasında insanların bizden nasıl beklentisi varsa bizim de insanlardan var. Zaman içinde gelişecek bir konu ama Beşiktaş maçından daha önemli önümüzde oynayacağımız Atiker Konyaspor maçı var. Şimdiki bütün konsantrasyonumuz Konya maçına odaklı. Beşiktaş maçının daha anlamlı hale gelebilmesi için o maçta puanlara ihtiyacımız var. Her zamanki disiplin, aynı ciddiyetle çalışıp hazırlanacağız." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz