Futbol

Kesik yedi, gidiyor!

26 Aralık 2013 Perşembe 13:52 - Son Güncelleme 26 Aralık 2013 Perşembe 17:04

Bilic'in Fernandes'i neden kadroya almadığı anlaşıldı.

Beşiktaş,  Ankara'ya ciddi eksiklerle gidiyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak siyah beyazlılarda Teknik Direktör Slaven Bilic önemli değişiklikler yaptı. 

Bilic, Manuel Fernandes'i kadroya almadı.

Sözleşme uzatılmasıyla ilgili hala Beşiktaş'a evet demeyen Fernandes'in Gençlerbirliği maçında görev beklediği ve Bilic ile görüştüğü medyaya yansımıştı.

Gençlerbirliği maçının kadrosuna ayrıca Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Motta ve Michael Eneramo da alınmadı.

İpler koptu

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Fernandes, bir türlü yeni anlaşmaya yanaşmamıştı. Yetenekli orta sahanın son maç bile beklenmeden kadrodan çıkarılmasıyla gerçekler gün yüzüne çıktı. Fernandes ile Beşiktaş arasındaki ipler koptu.

Fernandes'i gözden çıkaran Beşiktaş'ın yeni teklifleri beklediği belirtiliyor. Portekizli futbolcu için Rusya'dan bazı takımların 2 buçuk milyon avro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtiliyor.

Kim gelecek?

Beşiktaş, Fernandes'in alternatifi üzerinde de hemen durmaya başladı. Fanatik gazetesinin iddiasına göre siyah beyazlıların, Bundesliga'da üst sıraları zorlayan Möenchengladbach'ın Venezuellalı orta sahaya oyuncusu Juan Fernando Arango Saenz ile ilgilendiği bildirildi.

ARANGO, B. M'GLADBACH'IN WOLFSBURG İLE YAPTIĞI SON LİG MAÇINDA BİR GOL ATMIŞTI

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz